R3 3200U APU laptop düşük oyun performansı

Trabzon6142

Decapat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar sistem yukarıda gördüğünüz gibi 8 GB RAM var ve ben kafayı yemek üzereyim. Gelin anlatayım internette gezinmek seven biriyim ve şimdi aklıma benim bilgisayarın oyun testlerine bakmak istedim keşke bakmaz olaydım çünkü benim aynı sisteme sahip insanlar FIFA 20 FIFA 22 50 FPS yağ gibi akıtırken benim bilgisayar daha Pro Evolution Soccer 6'da kasıyor ki o taraf daha büyük bir facia. Ben PES 13'ü sabit 60 FPS oynuyorum ama PES 14'e geçince 1 ya da 2 saniyelik drop yiyorum. Elalem gidip Valorant'ta 70'in altına düşmüyorken benim bilgisayar 40 50 arasında gidip geliyor. FIFA 17 indirmiştim gaza gelip onu 40 FPS oynatıyordu benim bilgisayarımda mi bir şey var anlamadım gitti. Bu aradaki uçurum sizce neden olabilir? (işlemci 2.60GHz hızda çalışıyor) ve ben çok fazla bilgisayardan anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güncelleştirmelerini yaptınız mı? Yapmadıysanız yaptıktan sonra tekrar denemenizi tavsiye ederim. Ayrıyeten bu linkteki sürücüyü indirerek kurduktan sonra tekrar deneyin;

(WHQL yazanı indirmenizi tavsiye ederim.)

Hocam ben bu sürücüyü indirmiştim ve o zaman bu sorunu fark etmiştim şu anda bu oyunlar bilgisayarda yok oynayamiyorum diye silmiştim şu anda silip bir daha yükleyeceğim driveri bakalım neler olacak.

Sorun düzelmez ise optional olanı kurarak tekrar bakmayı deneyin.

Hocam şu an elimde olan bir oyun olan 2 oyunla test yaptım (GTA SA ve gmod) ve 2 sürücüyü de indirdim anlamadım hiçbir şey.
Değişmedi ne yaşıyor benim bilgisayarda ben internettekiker gibi akıtamıyorum bu konuda başka bir fikri olan herkese bütün fikirlere (overclock ve bilgisayarı bozma riski olanlar hariç) kapım açık.

Beyler fikri olan yokmu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı