R3 3200U oyun oynarken 90 derece oluyor

EfeYalcin24

Decapat
Merhaba HP laptopum var. Ryzen 3 3200U işlemci, 4 GB RAM ve Radeon 530 ekran kartı. Benim sorunum şu şekilde.
Günümüz oyunlarının neredeyse hepsini rahatlık ile açıyor ancak herhangi bir oyun olsun, en basitinden Minecraft'ta bile 85-90 derecelere çıkıyor. Biliyorum laptop için normal sıcaklık, ancak oyun oynamamı etkiliyor. FPS birdenbire 10'a sabitleniyor her oyunda, artık oyun oynamaktan korkar oldum. Varsa bir çaresi yardımcı olabilecek arkadaşlara rica da bulunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Normal h serisi değil u serisi bunlar iş ve ev kullanımı için en hafif oyunda bile kasmalar meydana gelir.

Laptopun eskiyse (2 veya 3 sene) termal bakımını yapmalısın.

Laptop'un terma lmacunu değiştirilebilir. Yeni alındıysa laptop kaynaklı bir sorun diyebiliriz bazı laptop modellerinin soğutması kuvvetli değil.

laptop eski değil bakımları vb. şeyler tamamdır ama bukadarını da beklemiyordum
Normal h serisi değil u serisi bunlar iş ve ev kullanımı için en hafif oyunda bile kasmalar meydana gelir.
evet bazı makalelerde okumuştum buraya bir sormak istedim cidden çok can sıkıcı

laptop eski değil bakımları vb. şeyler tamamdır ama bukadarını da beklemiyordum

evet bazı makalelerde okumuştum buraya bir sormak istedim cidden çok can sıkıcı
Eğer laptopun ultrabook tarzı bir laptopsa (hafif ve ince) ısı boruları çok ince olduğundan dolayı frekansı aşağıya çekiyor ve bu yüzden kasma ve takılmaya neden olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…