wwmontana Femtopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 5 26 Temmuz 2023 #1 AMD Ryzen 3 3200U. Radeon Vega Mobile GFX 2.60 GHz. 8 GB RAM. 2 GB VRAM var. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Maalesef pek iç açıcı değil hocam, 30-35 FPS üstüne çıkamazsınız çözünürlük düşürmeden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Maalesef pek iç açıcı değil hocam, 30-35 FPS üstüne çıkamazsınız çözünürlük düşürmeden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 wwmontana dedi: AMD Ryzen 3 3200U. Radeon Vega Mobile GFX 2.60 GHz. 8 GB RAM. 2 GB VRAM var. Genişletmek için tıkla... En fazla 45 FPS alır diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
wwmontana dedi: AMD Ryzen 3 3200U. Radeon Vega Mobile GFX 2.60 GHz. 8 GB RAM. 2 GB VRAM var. Genişletmek için tıkla... En fazla 45 FPS alır diye düşünüyorum.
KS KS wwmontana Femtopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 5 26 Temmuz 2023 #4 eymensari dedi: En fazla 45 FPS alır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ArthurMorgan33 dedi: Maalesef pek iç açıcı değil hocam, 30-35 FPS üstüne çıkamazsınız çözünürlük düşürmeden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Config ayarı falan yok mu görüntüyü pikselleştirmeden düşürme yolu. Artı 0 Eksi
eymensari dedi: En fazla 45 FPS alır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ArthurMorgan33 dedi: Maalesef pek iç açıcı değil hocam, 30-35 FPS üstüne çıkamazsınız çözünürlük düşürmeden. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Config ayarı falan yok mu görüntüyü pikselleştirmeden düşürme yolu.