Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #11 Snipershot dedi: Keşke önce harici ekran kartı alsa Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM ile güncel bir işletim sistemi yüklü iken hiçbir şey yapamaz. 2 GB zaten sistem grafik birimi için ayırıyor. Ekran kartı bekleyebilir.
Snipershot dedi: Keşke önce harici ekran kartı alsa Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM ile güncel bir işletim sistemi yüklü iken hiçbir şey yapamaz. 2 GB zaten sistem grafik birimi için ayırıyor. Ekran kartı bekleyebilir.
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 11 Aralık 2021 #12 Caranthir Ar Feiniel dedi: 4 GB RAM ile güncel bir işletim sistemi yüklü iken hiçbir şey yapamaz. 2 GB zaten sistem grafik birimi için ayırıyor. Ekran kartı bekleyebilir. Genişletmek için tıkla... Aslında doğru fakat harici kart alsa RAM'den grafik belleği çekilemez
Caranthir Ar Feiniel dedi: 4 GB RAM ile güncel bir işletim sistemi yüklü iken hiçbir şey yapamaz. 2 GB zaten sistem grafik birimi için ayırıyor. Ekran kartı bekleyebilir. Genişletmek için tıkla... Aslında doğru fakat harici kart alsa RAM'den grafik belleği çekilemez
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.136 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #13 12 GB RAM ile 3250u 720p Low 25 FPS oynanıyor. Modlarla 35-40'a çıkar ama 12 GB RAM altı kurtarmaz. Bizzat ben oynadım.
12 GB RAM ile 3250u 720p Low 25 FPS oynanıyor. Modlarla 35-40'a çıkar ama 12 GB RAM altı kurtarmaz. Bizzat ben oynadım.
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #14 Snipershot dedi: Aslında doğru fakat harici kart alsa RAM'den grafik belleği çekilemez Genişletmek için tıkla... Dostum bu devirde 8 GB'ın altında bellek ile pek bir şey yapamazsın.
Snipershot dedi: Aslında doğru fakat harici kart alsa RAM'den grafik belleği çekilemez Genişletmek için tıkla... Dostum bu devirde 8 GB'ın altında bellek ile pek bir şey yapamazsın.
Ardak99 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #15 Caranthir Ar Feiniel dedi: Sisteme 2x8 RAM almaya bak. Fiyatlar hala alınabilecek düzeyde iken. İkinci elde 600-650 TL'ye bile bulabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar Uçuk Alamam
Caranthir Ar Feiniel dedi: Sisteme 2x8 RAM almaya bak. Fiyatlar hala alınabilecek düzeyde iken. İkinci elde 600-650 TL'ye bile bulabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar Uçuk Alamam
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #16 Ardak99 dedi: Fiyatlar Uçuk Alamam Genişletmek için tıkla... O zaman sorunun cevabı" Hayır maalesef."
Ardak99 dedi: Fiyatlar Uçuk Alamam Genişletmek için tıkla... O zaman sorunun cevabı" Hayır maalesef."
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 11 Aralık 2021 #17 Caranthir Ar Feiniel dedi: O zaman sorunun cevabı" Hayır maalesef." Genişletmek için tıkla... Aynen maalesef
Caranthir Ar Feiniel dedi: O zaman sorunun cevabı" Hayır maalesef." Genişletmek için tıkla... Aynen maalesef
Ardak99 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #18 Bu sistemle hangi oyunları girebilirim önereceğin varsa
Snipershot Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ASSASSİN 11 Aralık 2021 #19 Ardak99 dedi: Bu sistemle hangi oyunları girebilirim önereceğin varsa Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed Rogue'ye kadar tüm seriyi oyna Far Cry 3-4 oyna GTA V oyna Battlefield 4 oyna
Ardak99 dedi: Bu sistemle hangi oyunları girebilirim önereceğin varsa Genişletmek için tıkla... Assassin's Creed Rogue'ye kadar tüm seriyi oyna Far Cry 3-4 oyna GTA V oyna Battlefield 4 oyna