Hocam elimde AMD R3 3250U APU işlemciye sahip bir laptop var buna eGPU takacağım ve hangisini takacağımı bilmiyorum. Darboğaz yapmayacak şekilde en uygun ekran kartı hangisi olur söylerseniz sevinirim.
Yapacağın masrafa değeceğini düşünmüyorum. 1050Tİ ile BF 1 gibi eski oyunları oynarsın yeni oyunların çoğunu oynayamazın. %5 lik gibi bir kayıp var. Spider-Manı mesela 25-30 fps de oynatır. Hem de bildiğim kadarıyla wifi'ye takmak için kullanılan aparat yurt içinde yok. Yurt dışından getirmen gerekiyor.
Yapacağın masrafa değeceğini düşünmüyorum. 1050Tİ ile BF 1 gibi eski oyunları oynarsın yeni oyunların çoğunu oynayamazın. %5 lik gibi bir kayıp var. Spider-Manı mesela 25-30 fps de oynatır. Hem de bildiğim kadarıyla wifi'ye takmak için kullanılan aparat yurt içinde yok. Yurt dışından getirmen gerekiyor.
Laptop Mini Pci Ekspress V8.0 Exp Gdc Harici Ekran Kartı Aparatı banayeni'de! Åimdi Laptop Mini Pci Ekspress V8.0 Exp Gdc Harici Ekran Kartı Aparatı fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.
www.banayeni.com
kablo olarak da bunu alman lazım ama gümrüğe takılır mı bilmiyorum. Büyük ihtimal gelmez. Çünkü kargo ücreti de vardır. Murat Gamsızın youtubede 'Amerika Amazon'dan 30 Euro Üzeri Ürünü Nasıl Aldım' videosunu izleyebilirsin. Şu an 27 euro'ya düştü galiba. Araya aracı bir şirketle anlaşarak getirtebilirsin ama maliyet bayağı bir artar yani zaten verim alamayacağın bir laptop. Bir de ekran kartı alacaksın bu maliyetlere gerek olmayacağını düşünüyorum.