melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #1 Merhabalar ekrandaki gibi bu çıktı bu deneme sürümünü yoksa bedavaya kuruyorum acaba? Bir de kasma vs. nasıl olur oyun FPS arttırımı sistem: 4 GB RAM. AMD Ryzen 3 3250u 3.5 GHz. AMD Radeon Graphics. 1TB hard disk. melihctnkay dedi: Merhabalar ekrandaki gibi bu çıktı bu deneme sürümünü yoksa bedavaya kuruyorum acaba? Bir de kasma vs. nasıl olur oyun FPS arttırımı sistem: 4 GB RAM. AMD Ryzen 3 3250u 3.5 GHz. AMD Radeon Graphics. 1TB hard disk. Genişletmek için tıkla... ? Dosya Ekleri IMG_20220219_191746.jpg 211 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 19 Şubat 2022
Merhabalar ekrandaki gibi bu çıktı bu deneme sürümünü yoksa bedavaya kuruyorum acaba? Bir de kasma vs. nasıl olur oyun FPS arttırımı sistem: 4 GB RAM. AMD Ryzen 3 3250u 3.5 GHz. AMD Radeon Graphics. 1TB hard disk. melihctnkay dedi: Merhabalar ekrandaki gibi bu çıktı bu deneme sürümünü yoksa bedavaya kuruyorum acaba? Bir de kasma vs. nasıl olur oyun FPS arttırımı sistem: 4 GB RAM. AMD Ryzen 3 3250u 3.5 GHz. AMD Radeon Graphics. 1TB hard disk. Genişletmek için tıkla... ?
Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 19 Şubat 2022 #2 Bence kurmayın 4 GB RAM ile. Ve deneme sürümü olur Windows'u etkinleştirmemişsiniz.
melihctnkay Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #3 Yalnız Araba dedi: Bence kurmayın 4 GB RAM ile. Ve deneme sürümü olur Windows'u etkinleştirmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü sıkıntı olmaz bana yazı kalsın ama oyunlarda fps arttıracaksa kurarım diye düşündümde neyse sağlık olsun sağolun
Yalnız Araba dedi: Bence kurmayın 4 GB RAM ile. Ve deneme sürümü olur Windows'u etkinleştirmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü sıkıntı olmaz bana yazı kalsın ama oyunlarda fps arttıracaksa kurarım diye düşündümde neyse sağlık olsun sağolun