A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Ryzen 3 3250U harici ekran kartı olmayan 12 GB laptopum var arkadaşlar. Valorant'ı oynatır mı oynatırsa kaç FPS verir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Ryzen 3 3250U harici ekran kartı olmayan 12 GB laptopum var arkadaşlar. Valorant'ı oynatır mı oynatırsa kaç FPS verir?
secraton Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bi oyun testi videosu buldum. Sanıyorum senin bilgisayarın da buna benzerdir. Valorant'ta ortalama 70 FPS aldığı gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bi oyun testi videosu buldum. Sanıyorum senin bilgisayarın da buna benzerdir. Valorant'ta ortalama 70 FPS aldığı gözüküyor.
A alestaa Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 535 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 secraton dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir oyun testi videosu buldum. Sanıyorum senin bilgisayarın da buna benzerdir. Valorant'ta ortalama 70 FPS aldığı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam da GPU'daki Vega ibaresi karıştırıyor kafamı. Benimkisinde direkt Radeon Graphics olarak geçiyor ama sanırım hemen hemen aynı olur.
secraton dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir oyun testi videosu buldum. Sanıyorum senin bilgisayarın da buna benzerdir. Valorant'ta ortalama 70 FPS aldığı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam da GPU'daki Vega ibaresi karıştırıyor kafamı. Benimkisinde direkt Radeon Graphics olarak geçiyor ama sanırım hemen hemen aynı olur.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 3 Temmuz 2023 #4 Oynatır zaten ekran 60 hz olacağı için daha üstünün beklentisine girmeye gerek yok. Doğru ayarlamalar yapılır ise 60 fps alır.
Oynatır zaten ekran 60 hz olacağı için daha üstünün beklentisine girmeye gerek yok. Doğru ayarlamalar yapılır ise 60 fps alır.