R3 3300X-A320M S2H Sistem toplama

1- Ryzen 5 anakartımla uyumlu olmadığı için Ryzen 3 alacağım, Ryzen3'ün en son nesli 3300X mi yoksa daha yukarısı var mı?

2- Alacağım işlemci anakartımla uyumlu mu?

3- Sapphire Radeon RX570 series 8 GB ile uyumlu çalışır mı?

4- PSU en az kaç Watt olmali? Bende 650W var yeter mi?

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim, iyi forumlar!

1- Ryzen 5 ile uyumludur A320 S2H. 3300X en güçlüsü fakat şuan hiçbir yerde yok neredeyse. 3100 öneririm.

2- Evet, uyumlu.

3- Uyumlu çalışır, darboğaz söz konusu olmaz.

4- Kaliteli bir 500W bile yeterli olur. PSU modeliniz nedir?

Son düzenleme:
Powerboost BST-500E varmış, yeterli olur mu? R3 3300x n11 ve sinerjide var sinerjiden alacağım.
Elinizde hangi parçalar var tam olarak ve bütçeniz nedir?
Bütçe 1.5k hocam.

Powerboost BST-500E varmış, yeterli olur mu?
Yeterli olur olmasına fakat ben olsam PSU da yenilerdim. Korumaları eksik, iç ünitesi berbat bir PSU. Malzeme kalitesi de öyledir. Elektrik kesintilerinde sisteme zarar verebilir.

Anladım. Tam olarak sisteminizi ve yükseltmeye ayırdığınız bütçeyi yazabilir misiniz? Ona göre tavsiyelerde bulunabiliriz.
Diğer işlemciyi maalesef bozdum sistemi baştan toplamayacağım sistemi almıştım önceden. Sadece işlemci için açtım bu konuyu ama konu ismi değişmiş.
Gidip Ryzen5 3500x'mi alsam?

Diğer işlemciyi maalesef bozdum sistemi baştan toplamayacağım sistemi almıştım önceden.
Elinizdeki parçaları ve bütçenizi yazarsanız ona göre bir öneri sunabiliriz. Yükseltme hakkında konuşuyorum zaten ben de

Anladığım kadarıyla 1500 TL'ye işlemci alacaksınız sadece. Bence elinizdeki anakartı satın ve bu ikiliyi alın.
1755 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…