R3 3300X GTX 1660 Super sistem için yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan 706903
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 640
2.el alabilecek kadar detaylı bir bilgim yok. Parça testleri, mining olup olmaması ya da parça eksikliğini anlayamam. Babam alacaksak sıfır ve kaliteli alıp sonra bana dilenme diyor.

Hocam PSU bildiğim kadarıyla kötü ama şu zamana kadar herhangi bir problemi olmadı. Bizim burada çok fazla elektrik gidip gelmesine rağmen ama dediğiniz gibi değiştirirsem iyi olur.

Hocam sistem açıklamada yazdığım gibi 2-3 yıl daha idare eder. Parçalar vs. güzel olduğunu düşünüyorum ve herhangi bir problemi de yok. Ekonomik ve teknolojik sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum. Birazcık daha ileriye dönük olması açısından AM5'e geçmeyi düşünüyorum.

İşlemci olarak şu an R5 5600 alabilirim ama AM5'e geçip R5 7500F almak daha mantıklı olmaz mı sizce? Bir de ekran kartı olarak da benim oynadığım oyunlardan dolayı RX 6700 XT daha güzel bir tercih olmaz mı?

Olabilir ama dediğim gibi o halde sistemi tümden değiştirmeniz gerekiyor. AM5 sistem için ben hala erken olduğunu düşünüyorum. (şahsi düşüncem)

En azından 8. nesil AMD'ler beklenmeli. Çıkışı ve ulaşması Ağustos gibi olursa sene sonu mantıklı bir piyasa oluşur o zaman alınabilir.

2.el alabilecek kadar detaylı bir bilgim yok. Parça testleri,mining olup olmaması ya da parça eksikliğini anlayamam. Babam alacaksak sıfır ve kaliteli alıp sonra bana dilenme diyor.

Hocam PSU bildiğim kadarıyla kötü ama şu zamana kadar herhangi bir problemi olmadı. Bizim burada çok fazla elektrik gidip gelmesine rağmen ama dediğiniz gibi değiştirirsem iyi olur.

Hocam sistem açıklamada yazdığım gibi 2-3 yıl daha idare eder. Parçalar vs. güzel olduğunu düşünüyorum ve herhangi bir problemi de yok. Ekonomik ve teknolojik sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum. Birazcık daha ileriye dönük olması açısından am5'e geçmeyi düşünüyorum.

İşlemci olarak şu an r5 5600 alabilirim ama am5'e geçip r5 7500f almak daha mantıklı olmaz mı sizce ? Bir de ekran kartı olarak da benim oynadığım oyunlardan dolayı RX 6700 xt daha güzel bir tercih olmaz mı ?
O halde sisteminizi direkt tek tek yükseltmek ile uğraşmak yerine direkt satıp sıfır 3060ti sistemlere yönelebilirsiniz. Fiyat performans olarak uygun oluyorlar

Olabilir ama dediğim gibi o halde sistemi tümden değiştirmeniz gerekiyor. AM5 sistem için ben hala erken olduğunu düşünüyorum. (şahsi düşüncem)

En azından 8. nesil AMD'ler beklenmeli. Çıkışı ve ulaşması Ağustos gibi olursa sene sonu mantıklı bir piyasa oluşur o zaman alınabilir.
Sizin dediğiniz de şimdi mantıklı geldi. Ben ekonomiye güvenmediğim için biraz aceleci davranıyorum. Tüm olasılıkları düşünüp karar vereceğim.

O halde sisteminizi direkt tek tek yükseltmek ile uğraşmak yerine direkt satıp sıfır 3060ti sistemlere yönelebilirsiniz. Fiyat performans olarak uygun oluyorlar
Aslında sistemi satıp SOLİS / RYZEN 5 5500 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3200MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu sistemin r5 5600'lü halini alacaktım 18k'ydı black friday zamanında ama ailemin hayatında ilk kez yatırım yapacakları tuttu para vermediler. Şu sistemi kaçırdığım için yeni sistem almayı kendime yediremiyorum.

Herkese teşekkür ederim ettiğiniz yardımlardan dolayı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı