maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 12 Kasım 2020 #91 Mithat Berhan dedi: Her anakartın CPU_Fanı DC desteklemiyebiliyor. Genişletmek için tıkla... O videoyu dün atmıştı @aa12. Sağ üste DC ve PWM seçilebiliyor. O yüzden sordum.
Mithat Berhan dedi: Her anakartın CPU_Fanı DC desteklemiyebiliyor. Genişletmek için tıkla... O videoyu dün atmıştı @aa12. Sağ üste DC ve PWM seçilebiliyor. O yüzden sordum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.288 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Kasım 2020 #92 aa12 dedi: Her zaman bunu mu yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır her zaman değil, ayarladıktan sonra gerek yok. Bu arada arkadaşın attığı ve Random isimli video sizin miydi?
aa12 dedi: Her zaman bunu mu yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır her zaman değil, ayarladıktan sonra gerek yok. Bu arada arkadaşın attığı ve Random isimli video sizin miydi?
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Kasım 2020 #93 Çıkamıyorum biostan. Bir tek reset seçeneği var. Mithat Berhan dedi: Hayır her zaman değil, ayarladıktan sonra gerek yok. Bu arada arkadaşın attığı ve Random isimli video sizin miydi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Çıkamıyorum biostan. Bir tek reset seçeneği var. Mithat Berhan dedi: Hayır her zaman değil, ayarladıktan sonra gerek yok. Bu arada arkadaşın attığı ve Random isimli video sizin miydi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.288 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Kasım 2020 #94 F10'a basınca Save and Exit demiyor mu?
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Kasım 2020 #95 Mithat Berhan dedi: F10'a basınca Save and Exit demiyor mu? Genişletmek için tıkla... Diyor ama restart atıyor. Aynı ekran tekrar geliyor.
Mithat Berhan dedi: F10'a basınca Save and Exit demiyor mu? Genişletmek için tıkla... Diyor ama restart atıyor. Aynı ekran tekrar geliyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.288 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Kasım 2020 #96 Gördüğüm kadarıyla anakartınızın CPU_Fan da DC mode var. Kusura bakmaz iseniz fanı bir önceki CPU_Fan portuna taktıktan sonra DC mode yapmanızı isteyeceğim. Bu CPU_Fan error hatasını normalde vermemesi lazım.
Gördüğüm kadarıyla anakartınızın CPU_Fan da DC mode var. Kusura bakmaz iseniz fanı bir önceki CPU_Fan portuna taktıktan sonra DC mode yapmanızı isteyeceğim. Bu CPU_Fan error hatasını normalde vermemesi lazım.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 12 Kasım 2020 #97 O zaman tekrardan CPU_FAN kısmına takın BİOS'tan fan kontrolü açın sağ üste PWM ve DC var. DC olanı seçin.
O zaman tekrardan CPU_FAN kısmına takın BİOS'tan fan kontrolü açın sağ üste PWM ve DC var. DC olanı seçin.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.288 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Kasım 2020 #98 Boşu boşuna uğraştırdın la beni dediğinizi duyar gibiyim. Kusura bakmayın CPU_Fan error vereceğini hesaba katamadik.
Boşu boşuna uğraştırdın la beni dediğinizi duyar gibiyim. Kusura bakmayın CPU_Fan error vereceğini hesaba katamadik.
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 12 Kasım 2020 #99 Tabii ki. Siz kusura bakmayın. Yetersiz bilgi için.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 12 Kasım 2020 #100 Aslında sıcaklık normal olduğu için izin vermesi gerekmez mi?