V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar arkadaşıma sistem topladım, fakat bu işlerden aşırı aşırı anlamam. Topladığım sistemde sıkıntı olur mu? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Arkadaşlar arkadaşıma sistem topladım, fakat bu işlerden aşırı aşırı anlamam. Topladığım sistemde sıkıntı olur mu? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #2 EngincanAkça dedi: Arkadaşlar arkadaşıma sistem topladım, fakat bu işlerden aşırı aşırı anlamam. Topladığım sistemde sıkıntı olur mu? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Değil.
EngincanAkça dedi: Arkadaşlar arkadaşıma sistem topladım, fakat bu işlerden aşırı aşırı anlamam. Topladığım sistemde sıkıntı olur mu? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Değil.
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Mayıs 2020 #3 Deniz Marangoz dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Değil derken, daha açıklayıcı cevap verebilir misiniz?
Deniz Marangoz dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Değil derken, daha açıklayıcı cevap verebilir misiniz?
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #4 EngincanAkça dedi: Değil derken, daha açıklayıcı cevap verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartı abartmışsın ve ekipmanlar dandik.
EngincanAkça dedi: Değil derken, daha açıklayıcı cevap verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Anakartı abartmışsın ve ekipmanlar dandik.