Sinerji üzerinden toplamış olduğum PC nasıl sizce? Bütçem anca yettiği için Ryzen 5 1600 tercih ettim(sitede belirtilmemiş ancak bu af modeli). Duruma göre 3300X ile değiştirebilirim.
3300X'e bütçeniz yeterse olabilir 3600'lr benzer performansı veriyor oyunlarda. Bu arada aynı RAM'drn bir tane daha eklemenizi ve Windows için en az 120GB SSD almanızı öneririm. Onun dışınfaki parçalar iyi
RAM markasını buradan ufak bir araştırma ile teyit ettim. Üretici firmanın Asus gibi bir kaç büyük firma ile anlaşması varmış. Zaten amd işlemciler için özel üretilmiş. Monitörüde idareten alıyorum. İlerde değiştireceğim. Önce Pc parçaları güzel olsun dedim.
RAM markasını buradan ufak bir araştırma ile teyit ettim. Üretici firmanın Asus gibi bir kaç büyük firma ile anlaşması varmış. Zaten amd işlemciler için özel üretilmiş. Monitörüde idareten alıyorum. İlerde değiştireceğim. Önce Pc parçaları güzel olsun dedim.
Aslında monitörler PC toplanırken ihmal edilen önemli parçalardandır. Yani merceksiz bir dürbün nasılsa PC'de böyledir. Eğer gücünüz varsa biraz çıtayı 6000'e çekin ve monitörü değiştirin. Ha şu an yapamam diyorsan sana monitör bakayım uygun eğer varsa bir de ona bakarsın.
Aslında monitörler PC toplanırken ihmal edilen önemli parçalardandır. Yani merceksiz bir dürbün nasılsa PC'de böyledir. Eğer gücünüz varsa biraz çıtayı 6000'e çekin ve monitörü değiştirin. Ha şu an yapamam diyorsan sana monitör bakayım uygun eğer varsa bir de ona bakarsın.
Acer SA220QAbi 21.5" 75Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Buna bakabilirsin. Piyasada maalesef bütçene göre güzel bulamadım. (Tasarım ve kalite çerçevesinde.)