Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 21 Nisan 2022 #11 GameTech34 dedi: Hocam eğer psu sertifikasız kalitesiz bir şeyse sıkıntı çıkmaz mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarabilir. Çünkü ucu ucuna yetiyor gibi.
GameTech34 dedi: Hocam eğer psu sertifikasız kalitesiz bir şeyse sıkıntı çıkmaz mı? Genişletmek için tıkla... Çıkarabilir. Çünkü ucu ucuna yetiyor gibi.
TalhaErdoğdu Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Nisan 2022 #12 GameTech34 dedi: Sertifikalımı ? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum nereden öğrenebilirim turbox heryerden bişey çıkabilir
GameTech34 dedi: Sertifikalımı ? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum nereden öğrenebilirim turbox heryerden bişey çıkabilir
K kowyas Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.456 Çözümler 3 21 Nisan 2022 #13 TalhaErdoğdu dedi: Bilmiyorum nereden öğrenebilirim Turbox her yerden bir şey çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Turbox ise kesinlikle PSU değiştirin.
TalhaErdoğdu dedi: Bilmiyorum nereden öğrenebilirim Turbox her yerden bir şey çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Turbox ise kesinlikle PSU değiştirin.
GameTech34 Picopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 740 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #14 TalhaErdoğdu dedi: bilmiyorum nereden öğrenebilirim turbox heryerden bişey çıkabilir Genişletmek için tıkla... Hocam mangal yapmak için birebir psu.
TalhaErdoğdu dedi: bilmiyorum nereden öğrenebilirim turbox heryerden bişey çıkabilir Genişletmek için tıkla... Hocam mangal yapmak için birebir psu.