R3 3300X vs R5 3500X

Benim PC çöp mü o zaman? Vega 8 bulunuyor bir de Ryzen 5 3500U.
Neler oynadığınıza bağlı. 1366X768 düşük ayarlarda çoğu oyunu oynarsınız. Çok da ısınma sorunu yaşamazsınız termal iletkenliği yüksek bir termal macun kullanırsanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de aynı seviyede. Ucuz olanı alırsınız.

PC'den kastınız masaüstü değildir inşallah?
R5 3500U'yu masaüstüne derlemek için anakartı bir kasaya montajlamak lazım. TurboX gibi firmalar 988 pin kullanan ve masaüstü anakartı bulunduran mobil işlemcileri kullanıyorlar, laptop anakartı kullanmıyorlar yani.

Yok laptop Witcher 2 oynatıyor başka bir şey yapmasını istemiyorum zaten. Ama siz öyle deyince kazıklanmışım gibi hissettim.
Yok alakası yok, masaüstü mü diye sormamın nedeni de malum Izoly TurboX gibi markalar tarihi eser mobil işlemciler koyuyor ya ondan. Eğer ızoly veya TurboX alsaydınız cidden kazıklanmış olurdunuz.

Yok laptop Witcher 2 oynatıyor başka bir şey yapmasını istemiyorum zaten. Ama siz öyle deyince kazıklanmışım gibi hissettim. O kadar kötümü u serileri.
Ağır olmayan oyunları Ryzen U işlemciler oynatır, Intel de 8 ve 10. Nesil U serisi işlemciler ile toparladı.

Yok alakası yok, masaüstü mü diye sormanın nedeni de malum Izoly Turbox gibi markalar tarihi eser mobil işlemciler koyuyor ya ondan. Eğer Izoly veya Turbox alsaydınız cidden kazıklanmış olurdunuz.

Evet onları biliyorum çok kötü firmalar .
Ağır olmayan oyunları Ryzen'u işlemciler oynatır, Intel'de 8 ve 10. nesil u serisi işlemciler ile toparladı.

Teşekkürler yani bana yeter bunu bilmem rahatlattı beni tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…