Selamünaleyküm bu sitede fazla fazla soru soruyorum çünkü yanlış bir sistem toplamak istemiyorum kısaca 8.500 TL bütçem var ve 8500 de kasa buldum. Sizce GTX1050 Ti+Ryzen 3 4100 darboğaz söz konusu olur mu? Hayırlı ramazanlar.
kardeşim 8.500 TL butcem var diyorum en iyi boyle oldu gtx1050tiylede fazla grafikli oyunlarda oynamıyacagim sadece gta 5 grafikli oyunlar oynarım o yüzden sistem bence güzel
hocam ikinci el ve ayrı ayrı almayi düşünmüyorum gta5 te 1920x ayarlarda iyi fps vereceğini duydum ve oynayacagim oyunlar devour,gta5,gtasa,roblox,valorant,csgo ve biraz daha yüksek grafikli oyunlar butcem bu ekran kartina yetiyor
hocam ikinci el ve ayrı ayrı almayi düşünmüyorum gta5 te 1920x ayarlarda iyi fps vereceğini duydum ve oynayacagim oyunlar devour,gta5,gtasa,roblox,valorant,csgo ve biraz daha yüksek grafikli oyunlar butcem bu ekran kartina yetiyor
Hocam ekran kartını böyle uygun gördüm ekran karti butcem 1500 tl olur galiba gtx1050ti şuan benim butcem icin en uygunu 1650 alcaktım ama biraz pahalı geldi siz sadece 1050ti nin performansını açıklayın lütfen