İnternette araştırdığımda, aynı sistemle Valorant'ta insanlar 200 civarı FPS alabiliyor, ancak ben 80-90 ve 120-130 civarı karışık bir FPS alıyorum. Windows 11 kurulu, çok fazla program yüklü değil, sadece Valorant var ve PC'yi zorlayacak başka bir şey yok. Bunun nedeni ne olabilir?
İnternette araştırdığımda, aynı sistemle Valorant'ta insanlar 200 civarı FPS alabiliyor, ancak ben 80-90 ve 120-130 civarı karışık bir FPS alıyorum. Windows 11 kurulu, çok fazla program yüklü değil, sadece Valorant var ve PC'yi zorlayacak başka bir şey yok. Bunun nedeni ne olabilir?
monitörünüz öyle çok yüksek değerleri desteklemiyorsa zaten fps in anlamı çokta yok. önemli olan stabil fps. Ki bana kalırsa normal değerler alıyorsunuz
Monitörünüz öyle çok yüksek değerleri desteklemiyorsa zaten FPS'in anlamı çok da yok. Önemli olan stabil FPS. Ki bana kalırsa normal değerler alıyorsunuz