R3 4100 ve RX 550 sistem için PSU önerisi

MaelWeird

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi gunler, yakinda PC'mi guclendirecegim. Şu an 300 wattim var ve yukseltme yapmam lazim. Yeni alacagim sistem:

RX 550.
Ryzen 3 4100.
8 GB RAM DDR4 3200MHz (ileride arttiracagim).

Bunlar yetersizse daha detayli verebilirim geri donus yaparsaniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de şu var, kağıt üzerinde VX Plus'a göre daha iyi ama hakkında detaylı bilgi yok:

Bir de şu var, kağıt üzerinde VX Plus'a göre daha iyi ama hakkında detaylı bilgi yok:

bunu almayi planliyordum sence almalimiyim?

bunu almayi planliyordum sence almalimiyim?

Archon hakkında bilgi yok ama arkasındaki değerlere bakıyorum, VX Plus'a göre iç yapısal olarak daha iyi bir model gibi görünüyor. Elde hiçbir bilgi yok ama. Alsanız bile problem olacağını sanmam.

Sisteminiz zaten kuş gibi güç tüketiyor, ben alırdım. Karar sizin.

Archon hakkında bilgi yok ama arkasındaki değerlere bakıyorum, VX Plus'a göre iç yapısal olarak daha iyi bir model gibi görünüyor. Elde hiçbir bilgi yok ama. Alsanız bile problem olacağını sanmam.

Sisteminiz zaten kuş gibi güç tüketiyor, ben alırdım. Karar sizin.
anladım sağolun arkadaşımdada aynı supply var ayni model ayni guc sistemi benimkisi gibi neredeyse ayni fakat birazcik daha iyi.

anladım sağolun arkadaşımdada aynı supply var ayni model ayni guc sistemi benimkisi gibi neredeyse ayni fakat birazcik daha iyi.

Rica ederim. Bu arada sizden bir şey rica edeceğim. Arkadaşınızda da aynı Archon modeli varsa, arkasının fotoğrafını çekip size atmasını rica edebilir misiniz? Arkasındaki etiket net bir biçimde görünse yeterli. Hem kendi alımınız için hem de forumun bilgilenmesi amacı ile çok hoş bir hareket yapmış olursunuz. Bu model için konu açıp etiketleyeceğim sizi de. Yani mümkünse eğer çok hoş bir hareket olur, olmazsa da canınız sağ olsun.

Linkte arkadaki etiket görünüyor ama ne kadar doğru emin olmak lazım. O yüzden kullanıcı deneyimi önemli.

1701262882765.png

Şimdi burada bu şekilde görünüyor ama canlı olarak görmemiz lazım. Hakkında hiçbir bilgi olmadığı için tedbiri elden bırakmayalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı