R3 4100 ve RX 550 sistem için PSU önerisi

tabi arkadasimi arayip soylemem gerekiyor. Geçen goruntulu arayip kasayi temizlemisti ordan geldi aklima bu supply. Yazdigimda bunu buldm. Tabiki sormam lazim hemen sorup baktiginda atacagim.

Çok teşekkürler. Bekliyorum.
daha yeni fark ettim archon degil hepsiburadada attiginiz aerocool 500w plus serisi yani:

bunu dediniz sanmistim ben buna bakmistim arkadasimdada bundan var 2 link oldugunu goremedim.

sizce bu alinir mi? https://www.hepsiburada.com/aerocoo...a-p-HBCV00004DVFEK?url_src=and-product-detail

Yani bu fiyat bandında pek seçenek yok zaten. Hemen hemen ne alırsanız alın benzerler. Ben bu PSU'yu normalde önermem, mecburi olarak alın diyorum. Çünkü alternatifleri de aynısının laciverti.

İşte o Archon, aradan sıyrılarak bir farklılık ortaya koyabilirdi ama canlı olarak etiket görmeden yorum yapmak istemiyorum.

sizin tercih edebileceginiz birsey var mi?
yani bildiginiz olarak?

İkinci ele yönelirdim, sıfır olarak VX Plus harici başka model yok. Kendisi de iyi değil zaten. Sıfır istiyorsanız VX Plus alın.
peki ozaman benim ve sizin attiginiz vx plus 500wlık daha mantikli anladigim kadariyla degil mi? (kusuruma bakmayin cahilim supply konularinda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…