Sistemde ekran kartı olmadığı için RDR 2'yi kaldırmaz diye düşünüyorum. 160 GB indirip denemek yerine önce bir danışmak istedim.
En düşük ayalarda açar mı sizce?
Aldığı FPS çok düşük göründü takılmalardan dolayı. @Cübbeli Federal 4300GE performans olarak 3400G'ye oldukça yakın bu işlemcinin videolarına bakabilirsin fikir vermesi açısından. İkisinin Witcher 3 performansı aynıydı örneğin. 1080P düşük ayarlar 25-30 FPS, 720P 40-45 FPS verir tahminimce.
Aldığı FPS çok düşük göründü takılmalardan dolayı. @Cübbeli Federal 4300GE performans olarak 3400G'ye oldukça yakın bu işlemcinin videolarına bakabilirsin fikir vermesi açısından. İkisinin Witcher 3 performansı aynıydı örneğin. 1080P düşük ayarlar 25-30 FPS, 720P 40-45 FPS verir tahminimce.
Hmm anladım hocam. Mesela Witcher 3 te şu an orta ayarlarda ve 1366 x 768 çözünürlükte ortalama 40 FPS almaktayım.
Peki low ayarlarda RDR 2 oynamak mantıklı mıdır yoksa sisteme ekran kartı aldığımda biraz daha yüksek ayarlarda oynamamı mı tavsiye edersiniz?
@Cübbeli Federal oyuna şimdiden bir miktar başlamak iyidir. Bana göre oyun düşük ayarlarda da ultra ayarlarda da atmosfer olarak aşırı derecede değişmiyor. Çünkü manzara ve ışıklar en büyük efekti veren kısım. Çok yüksek ayarlar artık nice detaylara girmeye başlıyor ama oyunu abartı değiştirmiyor. Ben 5500 XT ile Hardware Unboxed kanalının ayarlarıyla oynuyordum, 6600 XT aldım her şeyi ultraya çektim görüntü farkını anlamadım bile.