Merhaba. R3 4300GE ile sistem toplayacağım, sadece anakart seçemedim. Sanırım B550 anakartlarda daha performanslı çalışıyormuş ya da sadece onlarda çalışıyormuş, anlamadım.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Şu ucuzmuş ama işlemci bunla çalışır mı acaba? Başka öneriniz var mı?
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.400,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.287,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Satıcı ile iletişime geçip BIOS güncellemesini söylemeniz gerekiyor. Güncellerler.
İlk olarak noktalama işaretleri kullanın çünkü söyledikleriniz anlaşılmıyor.
İkincisi Konu sahibinin paylaştığına alternatif olarak paylaştım, attığı anakarta göre belirli bir bütçesi olduğunu tahmin edip attım.
"Çöp bir anakart" cümlesini hangi akılla söylediğinizi anlayamıyorum. Ayrıca gelip 1120TL'lik anakart öneriyorsunuz.
İlk olarak noktalama işaretleri kullanın çünkü söyledikleriniz anlaşılmıyor.
İkincisi Konu sahibinin paylaştığına alternatif olarak paylaştım, attığı anakarta göre belirli bir bütçesi olduğunu tahmin edip attım.
"Çöp bir anakart" cümlesini hangi akılla söylediğinizi anlayamıyorum. Ayrıca 1120TL'lik anakart öneriyorsunuz.
Araştırmadan attığınız o kadar belli ki. İçine girip hiç bakmıyorsunuz, tamam en iyi anakartı sen önerdin. Senin söylediğin anakart en iyisi. Biostar kim pff.
Edit: Anakart'ın 1120 TL olduğunu anlamayacak kadar at gözlüğü takmış maalesef.
Araştırmadan attığınız o kadar belli ki. İçine girip hiç bakmıyorsunuz, tamam en iyi anakartı sen önerdin. Senin söylediğin anakart en iyisi. BIOSTAR kim pff.
Edit: Anakart 1120 TL olduğunu anlamayacak kadar at gözlüğü takmış maalesef.
Ever o fiyata en iyisi. Asıl araştırmadan atan sizsiniz. Ve markaya bakılmaz modele bakılır. Mesela Corsair'in beş para etmez PSU'ları da var. Bilgisiz yazmazsanız sevinirim. İyi günler.
Araştırmadan attığınız o kadar belli ki. İçine girip hiç bakmıyorsunuz, tamam en iyi anakartı sen önerdin. Senin söylediğin anakart en iyisi. BIOSTAR kim pff.
Edit: Anakartın 1120 TL olduğunu anlamayacak kadar at gözlüğü takmış maalesef.