183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 18 Temmuz 2021 #11 Ramazan Ö dedi: Kasa olarak buna da bakabilirsiniz: Sharkoon RGB-LIT-100 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sharkoon RGB-LIT-100 ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Yanında fan geliyor mu hocam bulamadım da?
Ramazan Ö dedi: Kasa olarak buna da bakabilirsiniz: Sharkoon RGB-LIT-100 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sharkoon RGB-LIT-100 ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Yanında fan geliyor mu hocam bulamadım da?
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 18 Temmuz 2021 #12 200 olan modelini kullanıyorum. 2 tane fan ile geldi. Bu modelini kullanan birisine de öyle gelmiş. Fanlardan birisinin çevresinde ARGB çember de var.
200 olan modelini kullanıyorum. 2 tane fan ile geldi. Bu modelini kullanan birisine de öyle gelmiş. Fanlardan birisinin çevresinde ARGB çember de var.
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 18 Temmuz 2021 #13 Ramazan Ö dedi: 200 olan modelini kullanıyorum. 2 tane fan ile geldi. Bu modelini kullanan birisine de öyle gelmiş. Fanlardan birisinin çevresinde ARGB çember de var. Genişletmek için tıkla... Dark Raider 3 tane fan ile geliyor, sizce hangi kasa daha iyi olur?
Ramazan Ö dedi: 200 olan modelini kullanıyorum. 2 tane fan ile geldi. Bu modelini kullanan birisine de öyle gelmiş. Fanlardan birisinin çevresinde ARGB çember de var. Genişletmek için tıkla... Dark Raider 3 tane fan ile geliyor, sizce hangi kasa daha iyi olur?
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 18 Temmuz 2021 #14 O kadarı hakkında maalesef bilgim yok. Ben alternatif olması açısından attım. Müsaitlerse ve onlar için de uygunsa @Rivadex veya @BerkayZ87 hocam yardımcı olabilir sanırım.
O kadarı hakkında maalesef bilgim yok. Ben alternatif olması açısından attım. Müsaitlerse ve onlar için de uygunsa @Rivadex veya @BerkayZ87 hocam yardımcı olabilir sanırım.