R3 4300GE sistem alınır mı?

Pazarlığa yat bence biraz. nakit görünce yelkenleri suya indirir. 3200 u var onun fiyat bu patlamış sektör için güzel. İleride ekran kartı takacağım dedigin için alınır. Arkadaşın dediği gibi GT 1030 ayarında apusu. Hayırlı olsun şimdiden.

SSD az 250 GB. Birde kasa ile ilgili bazı olumsuz yorumlar var...

SSD az 250 GB. Birde kasa ile ilgili bazı olumsuz yorumlar var...
1 TB HDD alabilirsiniz hocam o sıkıntı değil.
Sıfırdan R3 4300GE sistem alsan şu an 4100/4200 den aşağı alamazsın. FR4000 Tekbobiyotik sistemden bahsediyorum.

1 TB HDD alabilirsiniz hocam o sıkıntı değil.
Sıfırdan R3 4300GE sistem alsan şu an 4100/4200 den aşağı alamazsın. FR4000 Tekbobiyotik sistemden ba
Rivadex rumuzlu arkadaşın bu apu tavsiyesini alacaktım. Sonra bu ilan geldi. Arada donanım olarak çok büyük fark yoksa fiyata göre karar vereceğim.

HDD tercih etmen daha doğru olur bu sistem için. SSD ye sadece LoL valo CS go atarsın . Depolama ve diğer oyunlar için HDD yi kullanabilirsin. Sonuçta belirli bir bütçen olduğu için bu sistemi gönderdiğini düşünüyorum. İllaki bı yerlerden kısmak gerekiyor ne yazıkki
Rivadex rumuzlu arkadaşın bu apu tavsiyesini alacaktım. Sonra bu ilan geldi. Arada donanım olarak çok büyük fark yoksa fiyata göre karar vereceğim.
İslemci linkinde stok yok sanırım. Gittigidiyor'da mevcut 2099 TL indirim kuponun varsa düz 2

1900 TL ye var hocam Akakçe de. Birde https://www.hepsiburada.com/asus-vp...uXxUGYMyR8HX1plL61c7Ee9FnkV7fYoRoCLS0QAvD_BwE
Monitör alacağım.

@Rivadex güzel sistem toplamış bütçen varsa 2.el ile uğraşma onun attığı parçaları al derim kurulum için bilgisayarcıya 50 TL falan at bilmiyorsan o halleder hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…