R3 4300GE sisteme 3500 TL civarı sıfır ekran kartı önerisi

Bütçe
3500

BirForumcuKişi

Hectopat
Yer
BODRUM
Ryzen 3 4300GE'li sistemime sıfır ekran kartı almak istiyorum. 2.el daha iyi modeler olduğunu biliyorum ama uğraşmak istemiyorum, benim düşüncem RX 6400. Sizce ne alınabilir?

Son düzenleme:

PowerColor diye hor görmeyin arada hatrı sayılır miktarda FPS farkı var. PowerColor sadece ülkemizde popüler olmadığı için pek tercih edilmiyor ama kötü bir marka değil. Soğutma bloğu da pek ince görünmüyor zaten.

PowerColor diye hor görmeyin arada hatrı sayılır miktarda FPS farkı var. PowerColor sadece ülkemizde popüler olmadığı için pek tercih edilmiyor ama kötü bir marka değil. Soğutma bloğu da pek ince görünmüyor zaten.

Hocam ben 6500XT'yi düşünmüştüm ama darboğaz yapmasından korkuyorum sizce yapar mı?

Hocam ben 6500XT'yi düşünmüştüm ama darboğaz yapmasından korkuyorum sizce yapar mı?

6500 XT alın şu anki işlemcinizi satıp üstüne 200 civarı koyup 2.el 1700e R5 5500 alın veya sıfırını 1970 civarına alın keyfinize bakın.

Darboğaz mı?
1673722759536.png

Darboğazın esamesi olmaz.

Bende soğutma bloksuz RX 6600 var, FurMark'ta %40 fanda 67 derece gördü Max.

Bir de bu bütçede 0 ekran kartı almak ne kadar mantıklı tartışılır. 2. Elde temiz RX 6600 bulursunuz.

Nasıl soğutma bloksuz? Çok merak ettim, fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Şuan elimde değil fakat arkası boş bildiğiniz, internette resim bulursam paylaşacağım. ( Pardon soğutma bloğu derken backplatei kastettiniz sandım.)

Şuan elimde değil fakat arkası boş bildiğiniz, internette resim bulursam paylaşacağım. ( Pardon soğutma bloğu derken backplatei kastettiniz sandım.)
Backplate'i kastetmek için backplate veya arka plaka derdim hocam 😀. Backplate kompanentlerin korunması ve görüntü için zaten daha çok. Soğutmada pek etkisi olduğunu zannetmiyorum.

Backplate'i kastetmek için backplate veya arka plaka derdim hocam 😀. Backplate kompanentlerin korunması ve görüntü için zaten daha çok. Soğutmada pek etkisi olduğunu zannetmiyorum.

Anladım blok deyince aklıma direk o kısım geldi bir anda jeton düştü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı