Tamer Kaleros Femtopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 20 18 Haziran 2021 #11 kuanbey dedi: Memnun kaldıysanız neden değiştiriyorsunuz? Ayrıca tavsiyem Dual Boot Phoenix OS kurmanız. Genişletmek için tıkla... Memnun kalmadım yazmıştım.
kuanbey dedi: Memnun kaldıysanız neden değiştiriyorsunuz? Ayrıca tavsiyem Dual Boot Phoenix OS kurmanız. Genişletmek için tıkla... Memnun kalmadım yazmıştım.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #12 390845 dedi: Örneğin PUBG Mobile oynayabilir miyim yani klavyenin tuşlarını yerleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile değil de Lite oynarsın, bir de emülatör hatası veriyor, key mapper özelliği de bulunuyor.
390845 dedi: Örneğin PUBG Mobile oynayabilir miyim yani klavyenin tuşlarını yerleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile değil de Lite oynarsın, bir de emülatör hatası veriyor, key mapper özelliği de bulunuyor.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 18 Haziran 2021 #13 390845 dedi: Örneğin PUBG Mobile oynayabilir miyim yani klavyenin tuşlarını yerleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz.
390845 dedi: Örneğin PUBG Mobile oynayabilir miyim yani klavyenin tuşlarını yerleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet yapabilirsiniz.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 18 Haziran 2021 #14 Spydea dedi: PUBG Mobile değil de Lite oynarsın, bir de emülatör hatası veriyor, key mapper özelliği de bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Spydea dedi: PUBG Mobile değil de Lite oynarsın, bir de emülatör hatası veriyor, key mapper özelliği de bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Haziran 2021 #15 kuanbey dedi: Memnun kaldıysanız neden değiştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tamer Kaleros dedi: memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla...
kuanbey dedi: Memnun kaldıysanız neden değiştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tamer Kaleros dedi: memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla...