Çözüldü R3 5300U laptop DL 2 kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba. AMD Ryzen R3 5300U, Vega 6 2 GB, 12 GB DDR4 RAM'e sahip bir laptopum var. Markası Lenovo v14.

Bu sistemin Dying Light açıp açmayacağını öğrenmek istiyorum. İlk oyunu 1080P'de rahatça oynatıyor. GTA 5, Just Cause 3 gibi oyunları 1080P'de de oynayabiliyorum rahatça.

Dying Light 2'yi kaldırsa da co-op oynatmaya müsaade eder mi sizce?

Çözüm
Bu video işine yarayabilir. Şahsen ben 30 FPS de olsa oynardım 720p ye de alırdım ama herkes ben değil , yüksek kalite yada yüksek FPS isteyenler oluyor. Bana göre 720p 30 FPS üstü oynanabilecek derecede.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ilk oyun için ama. Ben ilkini oynamıştım hem.

Bu linke gir ve şu düğmeye tıkla:

Eki Görüntüle 1375612

Daha sonrasında bir şey indirecek, o indirilen şeyi çalıştır.
İşlem bitince siteyi tekrar aç.
Oynatır mı buradan görebilirsin.

Bilgisayara geçince bakacağım teşekkürler.

Dying Light 2 için eğlenceli bir deneyim sunmaz. 720p'de 30 FPS gibi değerler alır. Oynamanızı tavsiye etmem çünkü 720p düşük ayarlarda oyun cidden çamur gibi oluyor. Zevk alınabilecek gibi değil.

30 FPS'e bile razıyım açıkçası.
Oyunu alıp oynadım. 30-40 civarı FPS değerleri görüyorum. Bazı alanlarda 50-60'ları da görüyor. Drop girmedi şu ana kadar. CO-OP modunda FPS kaybı oluyor ama oynamaya engel değil fazla.
Bu video işine yarayabilir. Şahsen ben 30 FPS de olsa oynardım 720p ye de alırdım ama herkes ben değil , yüksek kalite yada yüksek FPS isteyenler oluyor. Bana göre 720p 30 FPS üstü oynanabilecek derecede.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1651435928536.png

Eki Görüntüle 1375612

Böyle yerler genelde doğru sonuç vermiyor diye biliyorum.

Dying Light 2 için eğlenceli bir deneyim sunmaz. 720p'de 30 FPS gibi değerler alır. Oynamanızı tavsiye etmem çünkü 720p düşük ayarlarda oyun cidden çamur gibi oluyor. Zevk alınabilecek gibi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu ilk oyun için ama. Ben ilkini oynamıştım hem.

Eki Görüntüle 1375612

Bilgisayara geçince bakacağım teşekkürler.

30 FPS'e bile razıyım açıkçası.
Oyunu alıp oynadım. 30-40 civarı FPS değerleri görüyorum. Bazı alanlarda 50-60'ları da görüyor. Drop girmedi şu ana kadar. CO-OP modunda FPS kaybı oluyor ama oynamaya engel değil fazla.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı