Y yardim edinn Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #11 Andreas Rönnberg dedi: Datafrog Türkiye temsilcisine sahip bir firmaymis. O yuzden vergisini odeyip urunu gecirtiyorlarmis. Teknoloji odasi kanali soyledi bunu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu bilgi için bilmiyordum.
Andreas Rönnberg dedi: Datafrog Türkiye temsilcisine sahip bir firmaymis. O yuzden vergisini odeyip urunu gecirtiyorlarmis. Teknoloji odasi kanali soyledi bunu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu bilgi için bilmiyordum.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.484 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #12 yardim edinn dedi: Teşekkürler bu bilgi için bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ben de simdi ogrendim. Adamlar Turkiye'ye deger veriyor.
yardim edinn dedi: Teşekkürler bu bilgi için bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ben de simdi ogrendim. Adamlar Turkiye'ye deger veriyor.
eska Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #13 Takılmıyor bizzat ben aldım bir süre önce, sadece site üzerindeki ödemeyi yapıyorsunuz onun dışında başkada ödeme yapmıyorsunuz.
Takılmıyor bizzat ben aldım bir süre önce, sadece site üzerindeki ödemeyi yapıyorsunuz onun dışında başkada ödeme yapmıyorsunuz.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.484 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #14 yardim edinn dedi: Teşekkürler bu bilgi için bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Memnun musun?
SkyDevv Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #15 Merhaba son durum nedir? Bende bugün akşam almayı düşünüyorum umarım gümrükte sorun çıkmıyordur.
eska Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #16 SkyDevv dedi: Merhaba son durum nedir? Bende bugün akşam almayı düşünüyorum umarım gümrükte sorun çıkmıyordur. Genişletmek için tıkla... Takılmıyor rahatlıkla alabilirsin , ve şu videoyu izleyerek aklındaki sorulara cevap bulabilirsin. Not bende zamanında aldım sorunsuzca geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SkyDevv dedi: Merhaba son durum nedir? Bende bugün akşam almayı düşünüyorum umarım gümrükte sorun çıkmıyordur. Genişletmek için tıkla... Takılmıyor rahatlıkla alabilirsin , ve şu videoyu izleyerek aklındaki sorulara cevap bulabilirsin. Not bende zamanında aldım sorunsuzca geldi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et