eymenbatu Zeptopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #1 Dosya inerken açmadım hiçbir şey yapmadım virüslü dosya deyip sildi bir şey olur mu?
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 387 Çözümler 10 9 Aralık 2024 #2 eymenbatu dedi: Dosya inerken açmadım hiçbir şey yapmadım virüslü dosya deyip sildi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Açmadıysan birşey olmaz.
eymenbatu dedi: Dosya inerken açmadım hiçbir şey yapmadım virüslü dosya deyip sildi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Açmadıysan birşey olmaz.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.472 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #3 İnerken, taşırken, kopyalarken vs virüs programı tarafından engellenmiş veya silinmiş ise bulaşamamış demektir. Aksi halde virüs programlarının hiç bir anlamı olmazdı.
İnerken, taşırken, kopyalarken vs virüs programı tarafından engellenmiş veya silinmiş ise bulaşamamış demektir. Aksi halde virüs programlarının hiç bir anlamı olmazdı.