R5 1200 GT 1030 için anakart ve diğer bileşenler

Bütçe
5000

Glank

Hectopat
Günümüz şartlarında GTX 1650 bile 4 bin lira bandında iken Valorant, LoL, CS gibi oyunları kaldırabilecek bir sistem kurmayı düşünüyorum. GT 1030 ve AMD Ryzen 3 1200'e uygun anakart, PSU ve diğer bileşenler için bir öneri almak istiyorum. Sizce bu sistemle Valorant vs. oyunlar oynanabilir mi?

Cidden bu sisteme 5K gibi bir fiyat mı vereceksin? Daha iyisi toplanır hocam.

Amacım kafamda bir taslak oluşturmak şu anlık önerilere açığım 1650'li yi bile 4 k da görünce alamam diye düşündüm 1050 Ti bile 2500-3000 bandında geziyor ne alabilirim ki. Tekrardan söylüyorum masaüstü konusunda fazla bir bilgim yok laptop kullandım yıllarca hala laptop kullanıyorum onun için her türlü bilgi ve öneriye açığım. Hayırlı pazarlar.

Amacım kafamda bir taslak oluşturmak şu anlık önerilere açığım 1650'li yi bile 4 k da görünce alamam diye düşündüm 1050 Ti bile 2500-3000 bandında geziyor ne alabilirim ki. Tekrardan söylüyorum masaüstü konusunda fazla bir bilgim yok laptop kullandım yıllarca hala laptop kullanıyorum onun için her türlü bilgi ve öneriye açığım. Hayırlı pazarlar.

Hayırlı pazarlar. Sistem oluşturmaya çalışacağım hocam biraz beklerseniz problem olmaz inşallah. Sistem 4.700 oldu. Çikilop gibi bir sistem oldu ha :D

İşlemci: Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran kartı: MSI GTX 750 TI Gaming Series - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 921610909

Anakart: Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Depolama: Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bellek: Neo Forza 16GB(2x8GB) 3600MHz Black Faye DDR4 PC Ram (NMUD480E82-3600DB11/2) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kasa: PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Güç kaynağı: XPG Pylon 550W Power 80+ Bronz Power Supply

Sistemi böyle oluşturdum. Umarım güzel olmuştur. 2.el 750 Ti ile idare edebilirsiniz 1-2 yıl kadar.

Daha iyisi takılınca işlemci de çıkacağı için elden 3400G daha mantıklı bence. Ekran kartı alınca APU işlemci pek de verimli olmuyor, satılıp yeni işlemci almak en sağlıklısı oluyor.
Hocam oluşturduğum sistem nasıl olmuş? İleride çok daha iyi bir ekran kartı takabilir. 750 ti ile de idare edebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı