Günümüz şartlarında GTX 1650 bile 4 bin lira bandında iken Valorant, LoL, CS gibi oyunları kaldırabilecek bir sistem kurmayı düşünüyorum. GT 1030 ve AMD Ryzen 3 1200'e uygun anakart, PSU ve diğer bileşenler için bir öneri almak istiyorum. Sizce bu sistemle Valorant vs. oyunlar oynanabilir mi?
Amacım kafamda bir taslak oluşturmak şu anlık önerilere açığım 1650'li yi bile 4 k da görünce alamam diye düşündüm 1050 Ti bile 2500-3000 bandında geziyor ne alabilirim ki. Tekrardan söylüyorum masaüstü konusunda fazla bir bilgim yok laptop kullandım yıllarca hala laptop kullanıyorum onun için her türlü bilgi ve öneriye açığım. Hayırlı pazarlar.
Amacım kafamda bir taslak oluşturmak şu anlık önerilere açığım 1650'li yi bile 4 k da görünce alamam diye düşündüm 1050 Ti bile 2500-3000 bandında geziyor ne alabilirim ki. Tekrardan söylüyorum masaüstü konusunda fazla bir bilgim yok laptop kullandım yıllarca hala laptop kullanıyorum onun için her türlü bilgi ve öneriye açığım. Hayırlı pazarlar.
Ekran kartı takılınca işlemci de çıkacağı için elden 3400G daha mantıklı bence. Ekran kartı alınca APU işlemci pek de verimli olmuyor, satılıp yeni işlemci almak en sağlıklısı oluyor.
Daha iyisi takılınca işlemci de çıkacağı için elden 3400G daha mantıklı bence. Ekran kartı alınca APU işlemci pek de verimli olmuyor, satılıp yeni işlemci almak en sağlıklısı oluyor.