Ben küçük kompakt bir kasa istiyorum. Nevşehir'de kalacağım serin ama 35 dereceyi görüyor gündüz. Tavsiyeleriniz bekliyorum. 240 GB'lık SSD alabilirim duruma göre ya da P300'ü.
Duruma göre 1600 lerden başlıyor işte karttan filan çekip ekleme yaparım ama çokta aşamam ekran kartıyla SSD yi sonra alırım işte yazılımla uğraşacam ilk sonra birkaç oyun videosu çekip YouTube ye atacam tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada ryzen 1400 yerine ryzen 1600 almaya karar verdim 860 TL'ye satılıyor gelbura .comda
Bu sistemi en yakın zamanda almak istiyorum herhangi bir fikri olan yokmu bütçem 2000 liranın biraz üstünde ekran kartını sonra ekleyeceğim Rx 470 alacağım işte YouTube oyun videoları filan atacağım birde programlamaya ve mobil oyunlara merakım var bunun için istiyorum . . .