R5 1400 sistemde ekran siyah oluyor

alemcitom

Kilopat
Daha fazla  
RAM
8+8
Ekran kartı
Rtx 3050
İşlemci
Ryzen 5 1400
Merhaba.
Bilgisayarda oyun oynarken ekran donuyor ekran son sahnede kalıyor ve tepki vermiyor. Discord konuşma sesleri filan kesiliyor. Sonra BIOS guncelledim bu sefer de oyundayken ekran siyah oluyor, gene Discord sesleri filan gelmiyor. En son olarak format attım. Windows 10 güncel sürümü kurdum fakat sorun devam ediyor. Sizce sorun nedir? Güç kaynağı bir sorun olabilir mi?

Dibine kadar uyumlular yani, peki.

Sistemde herhangi bir eksik aygıt var mı? Varsa chipset sürücüsü kurmanı isteyeceğim çünkü, bunun haricinde bir de sistem OC var mı?

Chipset güncelledim. Sistemde herhangi bir OC yok. Aygıt yöneticisinde herhangi bir ünlem görünmüyor. Anakart tarafında sorun olabillir mi kuzey güney köprüsünde filan.

Chipset güncelledim. Sistemde herhangi bir OC yok. Aygıt yöneticisinde herhangi bir ünlem görünmüyor. Anakart tarafında sorun olabillir mi kuzey güney köprüsünde filan.

Sanmıyorum doğrusu ama olabilir, bunu arka plana atıyorum şimdilik.

Memtest86 ile RAM testi yapabilir misin peki? Sonrasında depolama aygıtlarına yönlenebiliriz eğer sonuç temiz çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…