N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #1 RAM 8 gb Ekran kartı Radeon Rx 580 Series İşlemci Amd Ryzen 5 1400 FIFA 22 oynarken mavi ekran hatası aldım.
KS KS N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #21 VENGEANCE ANGEL dedi: Memcompression RAM'den ziyade, disk hatası değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum? Düzeltme: Ben senin daha önceki açtığın bir konuda, SATA kablosunu değiştir dedim, değştirdin mi? Değiştirmediysen ondan kaynaklı yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Vallahi şu kar yüzünden gidemedim bu hafta gideceğim inşallah sorun SATA kablosundadır. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022 Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Memcompression RAM'den ziyade, disk hatası değil miydi? Ben mi yanlış biliyorum? Düzeltme: Ben senin daha önceki açtığın bir konuda, SATA kablosunu değiştir dedim, değştirdin mi? Değiştirmediysen ondan kaynaklı yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Vallahi şu kar yüzünden gidemedim bu hafta gideceğim inşallah sorun SATA kablosundadır.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 23 Mart 2022 #22 Niro dedi: Vallahi şu kar yüzünden gidemedim bu hafta gideceğim inşallah sorun SATA kablosundadır. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, senden birkaç veri istedim, baktım SATA kablosunun değişmesi gerek dedim. Hala sorun SATA kablosu mu diyorsun. Lütfen. Artı 0 Eksi
Niro dedi: Vallahi şu kar yüzünden gidemedim bu hafta gideceğim inşallah sorun SATA kablosundadır. Genişletmek için tıkla... Kardeşim, senden birkaç veri istedim, baktım SATA kablosunun değişmesi gerek dedim. Hala sorun SATA kablosu mu diyorsun. Lütfen.
B bugzone2.0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 471 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İzmit/KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jr. Java Back-end Developer 23 Mart 2022 #23 Anladığım kadarıyla sistemde 8 GB bellek var ve oyun esnasında bellek yetmediği için yerel depolama birimlerinde bir alan ayrılıp, bellek olarak kullanılıyor. Hata bellek kaynaklı da olabilir, depolama kaynaklı da. Artı 0 Eksi
Anladığım kadarıyla sistemde 8 GB bellek var ve oyun esnasında bellek yetmediği için yerel depolama birimlerinde bir alan ayrılıp, bellek olarak kullanılıyor. Hata bellek kaynaklı da olabilir, depolama kaynaklı da.