R5 1400 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Gwynbleidd

Kilopat
Arkadaşlar ben bu işlerden anlamıyorum, bu sistemi de birisi önermişti. SSD yok ama tavsiye bekliyorum :)
Bir de bu sistem V3'ten iyi mi?

Screenshot_2018-04-06-16-32-54.png

RAM'i 2666Mhz veya 3000Mhz yaparak kasayı da değiştirerek alınabilir bir sistem.
Farklı sitelerden çok daha ucuza getirerek toplasak olur mu? Bütçen nedir? Montajını video izleyerek sen yapabilirsin.

RAM'i 2666Mhz veya 3000Mhz yaparak kasayı da değiştirerek alınabilir bir sistem.
Farklı sitelerden çok daha ucuza getirerek toplasak olur mu? Bütçen nedir? Montajını video izleyerek sen yapabilirsin.
Hocam bütçe bu kadar yani 3000 in üstüne çok çıkmamaya çalışıyorum ama zor olur farketmez daha ucuz olucak sa daha iyi olur benim için :) kasa ve Ram kötümü bide donanım haberin V3 reis isimli sisteminden iyi mi bu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı