R5 1400 ve RX 570 sistem toplama

Kadir ASLIM

Centipat
Arkadaşlar sistemim şudur;
İşlemci: R5 1400
Ekran kartı: Shappire RX570 4 GB
Anakart: Gigabyte B450M S2H
RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB RAM 3000MHz
Depolama: 500 GB HDD WD Blue + 240 GB SSD Adata
PSU: Corsair 450W 80+ PSU
Kasa: Gamepower Dark side RGB kasa
Monitör: LG 22 22MK400H-B 1ms 75Hz HDMI D-Sub FreeSync Gaming
Önereceğiniz ya da şunu değiştir gibi bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

HDD için 50 TL daha verip 1 TB almak daha mantıklı. Genelde maksimum 50 TL fark oluyor. SSD olarak Kingston, Sandisk gibi markaları öneririm bu bütçeye. Adata kronik sorunlu bir modeldir. İşlemci Ryzen 5 1600 olursa daha iyi olur.
Kasa olarak bunu tercih edebilirsin. Gamepower kaliteli bir marka değil. Dark N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Yorumları

HDD için 50 TL daha verip 1 TB almak daha mantıklı. Genelde maksimum 50 TL fark oluyor. SSD olarak Kingston, Sandisk gibi markaları öneririm bu bütçeye. Adata kronik sorunlu bir modeldir. İşlemci Ryzen 5 1600 olursa daha iyi olur.
Kasa olarak bunu tercih edebilirsin. Gamepower kaliteli bir marka değil. Dark N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Yorumları
Alacağım hdd 500 gb wd blue 118 tl arada neredeyse 100 TL fark var bütçem geçiyor. ssd konusunda kingston alırım. İşlemci ise bana yeter dediğim gibi bütçe biraz sıkıntılı. Kasa hiç hoşuma gitmedi benim için dış görünüş de önemli biliyorum hava akışı vs daha iyi olabilir ama hoşuma gitmedi başka kasa varsa önerebilirsin.

Alacağım hdd 500 gb wd blue 118 tl arada neredeyse 100 TL fark var bütçem geçiyor. ssd konusunda kingston alırım. İşlemci ise bana yeter dediğim gibi bütçe biraz sıkıntılı. Kasa hiç hoşuma gitmedi benim için dış görünüş de önemli biliyorum hava akışı vs daha iyi olabilir ama hoşuma gitmedi başka kasa varsa önerebilirsin.
Kasa için ayırabileceğin bütçe nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı