R5 1400 ve RX 580 PC toplama

YunCfc

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar sipariş vermeden önce sizlere danışmak istedim nasıl olmuş bunların yerine daha uygun kullanılabilecek neler var ?

Dosya Ekleri

• IMG_3370.PNG
    50,3 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_3372.PNG
    57,5 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG_3373.PNG
    45,4 KB · Görüntüleme: 108
Ekran kartının ayni model olsun ama daha ucuz bir 580 işlemcini 1500 yapsan daha iyi olur gibi birde HDD değiştirmelisin aksi takdirde PC açılana kadar ömrün biter.

Hdd nin 5400rpm olduğunu farketmemişim teşekkürler. 1400 stokda yokmuş zaten ama araştırmalırma göre oyun performansı aynı autocad de sıkıntı yaratmıcaktır onun dışında işlemciyle pek işim yok. Ekran kartınında daha ucuzu yok.

Toplam bütçeni ve ne amaçla kullanacağını söylersen yardımcı olabilirim.

Toplam bütçe 6000₺ basitçe oyun oynamak autocad gibi çizim uygulamalarını açmak amacım ama arttırabileceğim kadar para arttırmak istiyorum.

1400 işlemci stokda yok rami azaltıp 1500x almalımıyım yoksa beklemelimiyim sizce ?

Ben olsam monitörü 5ms alıp 400 tl civarı kâr eder işlemcinin bir model üstünü alırım ve ekran kartının marka olarak daha iyisini alırdım.

Ekranı değiştirmeyi düşünmüyorum 144hz olduğu için bunu seçtim en uygun fiyatlısıda bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…