R5 1500X CPU fan önerisi

Gri Madde

Kilopat
Öncelikle herkese iyi günler, uzun bir süredir Ryzen işlemciyle birlikte gelen stok Fan'ı kullanmaktayım fakat son zamanlarda pek işimi görememeye başladı.
Gigabyte'ın GA-AB350M GAMING 3 anakartını kullanmaktayım, bu ana karta uygun kule tipi AM4'e uyumlu bir CPU fan bakıyorum fakat ana kartın boyutunun ufak olmasıyla birlikte Corsair'in 2x8 RGB ve üzerinde büyük soğutucuları olan RAM'lerini kullanacağım yani RAM'lere değmeyecek, engel olmayacak tipte ve anakarta uygun olacak bir şekilde CPU Fan'ı gerekiyor, bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim, önerilerinizi bekliyorum.

Nasıl işinizi görmez oldu? 1500X ile gelen stock soğutucu bildiğim kadarıyla gayet iyi bir soğutucu işinizi rahat bir şekilde görmesi gerekir, termal macun yenilemeyi denediniz mi?

Nasıl işinizi görmez oldu? 1500X ile gelen stock soğutucu bildiğim kadarıyla gayet iyi bir soğutucu işinizi rahat bir şekilde görmesi gerekir, termal macun yenilemeyi denediniz mi?
Termal macunu en son yenileyeli 3-4 ay olmuştur bunun yanı sıra son zamanlarda kasa ilk açılırken aşırı derecede gürültülü çalışmaya başladı sonradan gürültüsü kesiliyor ama yine de hazır almışken daha iyi soğutma sağlayacak bi CPU Fan almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı