R5 1500X ve 1060 3 GB Sistem yükseltme

77874

Megapat
Elimdeki sistem temmuz 2017 yılında topladım. Geçen 3 yılda birçok teknoloji değişti ve iyileşti. Genel olarak tatmin edici bir performans alıyorum fakat sizce sistemime ekran kartı-işlemci yükseltmesi yapmalı mıyım?
Sistemim şu şekildedir;
İşlemci: AMD Ryzen R5 1500X / Anakart: ASUS X370 PRO / RAM: G.Skill Flare X 3200MHz 2x8 CL14/Ekran Kartı: Gigabyte Windforce OC GTX 1060 3GB/

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ve RAM'ler iyi. Ekran kartınızı ve işlemcinizi satıp üzerine para koyup R5 3600 ve 2060 falan alabilirsiniz. Bütçenize göre değişir tabi ki üst modelleri de tercih edebilisiniz. Tabi bu oynadığınız oyuna bağlı. LOL gibi çok yüksek sistem istemeyen oyunlar oynuyorsanız hiç gerek yok. Ama rekabetçi FPS oyunları oynuyorum yüksek FPS lazım bana ya da single player grafikleri muazzam oyunlar oynuyorum derseniz tabi ki yükseltirseniz iyi olur. Bu arada 1500X'in tek çekirdek performansı berbat. En kötü işlemciyi yükseltmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı