Fiyat çok pahalı 2. El için 9 ay kullanılmış. Siz aldığınızda bu sistem zaten 4 bin TL'den fazla değildi (maksimum). Sistem güzel lakin fiyatı bana kalırsa pahalı.
Fiyat çok pahalı 2. El için 9 ay kullanılmış. Siz aldığınızda bu sistem zaten 4 bin TL'den fazla değildi (maksimum). Sistem güzel lakin fiyatı bana kalırsa pahalı.
Pahalı yapıyorlar çünkü uyanıklar. Dolar kuru artınca, kura göre satmaya çalışıyorlar. 2.El satıp kar elde etmeye çalışan tek ülke biz olabiliriz. Aylarca kullanıyorlar sonra fiyatını pahalıya veriyorlar. Sebebi güya dolar kuru.
Bu fiyatlar Vatan fiyatları. Siz de Vatan'dan almamışsınız, en ucuz neredeyse oradaki fiyatı vermeniz iyi olurdu. Mesela işlemciyi 1050 TL'ye satıyorlar N11'de.
9 aylık ürünlerin fiyatları değil bunlar maalesef. Vatan dışındaki yerlere bakmanızı öneririm Ryzen 5 1600 daha dün Hepsiburada'da 999 liraydı. Bu şekilde iken bu parçaların alınması saçma olur. Revize şart.
Bu fiyatlar Vatan fiyatları. Siz de Vatan'dan almamışsınız, en ucuz neredeyse oradaki fiyatı vermeniz iyi olurdu. Mesela işlemciyi 1050 TL'ye satıyorlar N11'de.
Hayır vatan'dan alındı dediğim gibi faturaları vs mevcut. Ama dediğinizi anladım piyasadan daha düşüğe verin diyorsunuz. Peki siz olsaydınız fiyatı kaç yapardınız?