MertcanDrk Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 131 15 Ağustos 2020 #11 sedat23 dedi: 1.25V ile deneyin kapanma olmazsa öyle kullanırsınız. Stok soğutucuyla yüksek voltaj vermek sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyip geliyorum sedat23 dedi: 1.25V ile deneyin kapanma olmazsa öyle kullanırsınız. Stok soğutucuyla yüksek voltaj vermek sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Yine cok ısınıyor 3.7 en uygunu sanırım 3.7 icin voltaj önerir misiniz ? MertcanDrk dedi: Tamam deneyip geliyorum Yine cok ısınıyor 3.7 en uygunu sanırım 3.7 icin voltaj önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... 2. Dakikasında 94 derece oldu islemci. Son düzenleme: 15 Ağustos 2020
sedat23 dedi: 1.25V ile deneyin kapanma olmazsa öyle kullanırsınız. Stok soğutucuyla yüksek voltaj vermek sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyip geliyorum sedat23 dedi: 1.25V ile deneyin kapanma olmazsa öyle kullanırsınız. Stok soğutucuyla yüksek voltaj vermek sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Yine cok ısınıyor 3.7 en uygunu sanırım 3.7 icin voltaj önerir misiniz ? MertcanDrk dedi: Tamam deneyip geliyorum Yine cok ısınıyor 3.7 en uygunu sanırım 3.7 icin voltaj önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... 2. Dakikasında 94 derece oldu islemci.
S sedat23 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 287 15 Ağustos 2020 #12 MertcanDrk dedi: Tamam deneyip geliyorum Yine cok ısınıyor 3.7 en uygunu sanırım 3.7 icin voltaj önerir misiniz ? 2. Dakikasında 94 derece oldu islemci. Genişletmek için tıkla... Bence stok soğutucu varken OC yapmak yerine CPB açık bırakıp Auto değerlerde kullanmak daha iyi olur.
MertcanDrk dedi: Tamam deneyip geliyorum Yine cok ısınıyor 3.7 en uygunu sanırım 3.7 icin voltaj önerir misiniz ? 2. Dakikasında 94 derece oldu islemci. Genişletmek için tıkla... Bence stok soğutucu varken OC yapmak yerine CPB açık bırakıp Auto değerlerde kullanmak daha iyi olur.
MertcanDrk Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 131 15 Ağustos 2020 #13 sedat23 dedi: Bence stok soğutucu varken OC yapmak yerine CPB açık bırakıp Auto değerlerde kullanmak daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... CPB ne oluyor bu konularda fazla bilgi sahibi değilim
sedat23 dedi: Bence stok soğutucu varken OC yapmak yerine CPB açık bırakıp Auto değerlerde kullanmak daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... CPB ne oluyor bu konularda fazla bilgi sahibi değilim
S sedat23 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 287 15 Ağustos 2020 #14 MertcanDrk dedi: CPB ne oluyor bu konularda fazla bilgi sahibi değilim Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost, BIOS'ta Overclock ayarlarında olması lazım. İşlemci frekansını gereken durumlarda otomatik yükseltiyor.
MertcanDrk dedi: CPB ne oluyor bu konularda fazla bilgi sahibi değilim Genişletmek için tıkla... Core Performance Boost, BIOS'ta Overclock ayarlarında olması lazım. İşlemci frekansını gereken durumlarda otomatik yükseltiyor.
MertcanDrk Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 131 15 Ağustos 2020 #15 sedat23 dedi: Core Performance Boost, BIOS'ta Overclock ayarlarında olması lazım. İşlemci frekansını gereken durumlarda otomatik yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi MertcanDrk dedi: Hangisi Genişletmek için tıkla... Buldum. Acıkmış fakat hic 3.7Ghz çıkmıyor hep 3.4 Ghz de çalışıyor. Kendini boost lamıyor. Dosya Ekleri 15974818127854116345349628660636.jpg 1,4 MB · Görüntüleme: 63
sedat23 dedi: Core Performance Boost, BIOS'ta Overclock ayarlarında olması lazım. İşlemci frekansını gereken durumlarda otomatik yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi MertcanDrk dedi: Hangisi Genişletmek için tıkla... Buldum. Acıkmış fakat hic 3.7Ghz çıkmıyor hep 3.4 Ghz de çalışıyor. Kendini boost lamıyor.