A Ali.Çimen Kilopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 754 Çözümler 7 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2022 #41 DoctorL dedi: Eki Görüntüle 1515759 Birkaç uygulamayı kapattım böyle bir şey çıktı şimdi de Genişletmek için tıkla... Heh şimdi olmuş hocam.
DoctorL dedi: Eki Görüntüle 1515759 Birkaç uygulamayı kapattım böyle bir şey çıktı şimdi de Genişletmek için tıkla... Heh şimdi olmuş hocam.
DoctorL Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #42 AceTeq dedi: Evet acayip fark etti. 300 puan daha alsan bana yetişecen. Genişletmek için tıkla... Şu an doğru OC de herhalde arka plan uygulamaları bayağı zorluyormuş Peki fan olarak ne önerirsiniz arkadaşlar Snowman T4 iyi midir?
AceTeq dedi: Evet acayip fark etti. 300 puan daha alsan bana yetişecen. Genişletmek için tıkla... Şu an doğru OC de herhalde arka plan uygulamaları bayağı zorluyormuş Peki fan olarak ne önerirsiniz arkadaşlar Snowman T4 iyi midir?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.147 Çözümler 82 Yer Başkent 12 Eylül 2022 #43 DoctorL dedi: Şu an doğru OC de herhalde arka plan uygulamaları bayağı zorluyormuş Peki fan olarak ne önerirsiniz arkadaşlar Snowman T4 iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bende stok fan kullanıyorum, dediğin soğutucu nasıldır bilmiyorum.
DoctorL dedi: Şu an doğru OC de herhalde arka plan uygulamaları bayağı zorluyormuş Peki fan olarak ne önerirsiniz arkadaşlar Snowman T4 iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bende stok fan kullanıyorum, dediğin soğutucu nasıldır bilmiyorum.