K kükürt Decapat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 135 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Ryzen 5 1600 AF border officer oyununda fazla ısınıyor. 82 dereceye kadar çıkıyor. Stock fan kullanıyorum.
Ryzen 5 1600 AF border officer oyununda fazla ısınıyor. 82 dereceye kadar çıkıyor. Stock fan kullanıyorum.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Mayıs 2021 #2 En son ne zaman termal macun uyguladınız? Kasanızın hava akışı nasıl? Kasanızın konumu nasıl?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Mayıs 2021 #3 En son ne zaman temizlik ve termal macun değişimi yaptınız? Fanı %100 sabit hızda dener misiniz?
K kükürt Decapat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 135 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #4 Tekin Alakuş dedi: En son ne zaman termal macun uyguladınız? Kasanızın hava akışı nasıl? Kasanızın konumu nasıl? Genişletmek için tıkla... Kasamın kapakları açık masanın üstünde tutuyorum. Temmuz'da 1 yıl oluyor alalı. AXCHNEER dedi: En son ne zaman temizlik ve termal macun değişimi yaptınız? Fanı %100 sabit hızda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapmadım. Fanı 100 yaptım. Dosya Ekleri image.jpg 241,1 KB · Görüntüleme: 62
Tekin Alakuş dedi: En son ne zaman termal macun uyguladınız? Kasanızın hava akışı nasıl? Kasanızın konumu nasıl? Genişletmek için tıkla... Kasamın kapakları açık masanın üstünde tutuyorum. Temmuz'da 1 yıl oluyor alalı. AXCHNEER dedi: En son ne zaman temizlik ve termal macun değişimi yaptınız? Fanı %100 sabit hızda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapmadım. Fanı 100 yaptım.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Mayıs 2021 #5 kükürt dedi: Kasamın kapakları açık masanın üstünde tutuyorum. Temmuz'da 1 yıl oluyor alalı. Yapmadım. Fanı 100 yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 ay çok fazla. Termal macun alıp yenisini sürün ve bilgisayarı temizleyin.
kükürt dedi: Kasamın kapakları açık masanın üstünde tutuyorum. Temmuz'da 1 yıl oluyor alalı. Yapmadım. Fanı 100 yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 ay çok fazla. Termal macun alıp yenisini sürün ve bilgisayarı temizleyin.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Mayıs 2021 #6 kükürt dedi: Kasamın kapakları açık masanın üstünde tutuyorum. Temmuz'da 1 yıl oluyor alalı. Yapmadım. Fanı 100 yaptım. Genişletmek için tıkla... Termal macun değişim vakti gelmiş.
kükürt dedi: Kasamın kapakları açık masanın üstünde tutuyorum. Temmuz'da 1 yıl oluyor alalı. Yapmadım. Fanı 100 yaptım. Genişletmek için tıkla... Termal macun değişim vakti gelmiş.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 11 Mayıs 2021 #7 söylediklerinize bakılırsa termal macun değiştirme vakti gelmiş tavsiyem ucuz macunlardan almayın.Ben aldım şahsen bir işe yaramadı.
söylediklerinize bakılırsa termal macun değiştirme vakti gelmiş tavsiyem ucuz macunlardan almayın.Ben aldım şahsen bir işe yaramadı.
K kükürt Decapat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 135 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #8 AXCHNEER dedi: En son ne zaman temizlik ve termal macun değişimi yaptınız? Fanı %100 sabit hızda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tekin Alakuş dedi: En son ne zaman termal macun uyguladınız? Kasanızın hava akışı nasıl? Kasanızın konumu nasıl? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri image.jpg 163,6 KB · Görüntüleme: 59
AXCHNEER dedi: En son ne zaman temizlik ve termal macun değişimi yaptınız? Fanı %100 sabit hızda dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tekin Alakuş dedi: En son ne zaman termal macun uyguladınız? Kasanızın hava akışı nasıl? Kasanızın konumu nasıl? Genişletmek için tıkla...
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Mayıs 2021 #9 Kesinlikle temizlik ve termal macun değişimi zamanı gelmiş. Tozlar fanı ve radyatörü kapattığı için soğutamıyor.
Kesinlikle temizlik ve termal macun değişimi zamanı gelmiş. Tozlar fanı ve radyatörü kapattığı için soğutamıyor.