R5 1600 AF Cinebench sonuçları normal mi?

Kartos3

Kilopat
Makaleler
2
RAM
16GB 8X2 3000MHz
Anakart
B450M-S2H
1600 AF stok halinde Cinebench R20 değerleri normal mi? Çoklu çekirdek düşük gibi geldi. Testteyken 65 dereceyi geçmiyor.

r201.png

r202.png

Efficiency kötü. Arkadaki uygulamaları kapat.

Hocam arkada sadece ASUS'un servisleri var. Onun harici her şey kapalıydı. İnternet kapalıyken de test ettim. Sonuç pek değişmedi. Çoklu çekirdekte 2441 üstünü göremedim hiç.

Hemen hemen almasi gereken puanları aliyor, bir sıkıntı yok.

Hocam bu işlemcinin normalinde 2700-2800 arası puan alınması gerekmiyor mu?

Son düzenleme:
İnternette birisinin 7000 aldığını gördüm. İşlemcinin test esnasında çıktığı sıcaklıklar, frekans değeri, anakartın MOSFET sıcakliklari vs bunların hepsi etki eder hocam puana.

Hocam yani bilemedim ki şimdi sıcaklıklar normal bence 65 dereceyi geçtiğini görmedim hiç, B540M S2H MOSFET'leri kötü desek bile bu anakartı kullanan kaç kişi var illa birileri bu sorundan şikayet ederdi.

test.png

Hocam yani bilemedim ki şimdi sıcaklıklar normal bence 65 dereceyi geçtiğini görmedim hiç, B540M S2H MOSFET'leri kötü desek bile bu anakartı kullanan kaç kişi var illa birileri bu sorundan şikayet ederdi.

Eki Görüntüle 1915561

Hocam 7000 puanı alan adamın hangi şartlar altında testi yaptığını bilmiyoruz. Adama belki 12nm 1600 de gelmiş olabilir. Gördüğüm çoğu testte kullanıcılar ortalama 6500 puan almışlar yani çok da kötü değil gibi.

Hocam 7000 puanı alan adamın hangi şartlar altında testi yaptığını bilmiyoruz. Adama belki 12nm 1600 de gelmiş olabilir. Gördüğüm çoğu testte kullanıcılar ortalama 6500 puan almışlar yani çok da kötü değil gibi.

Hocam benim işlemcim zaten 1600 12nm. Bu yüzden endişeleniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı