H hürkan72 Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Merhaba, AMD R5 1600 AF işlemciyi Gigabyte B450S2HV2 anakart ile kullanmak istiyorum. Sistemi anakartımın ekran kartı üzerinden kullanabilir miyim? Ekstra olarak ekran kartı takmak zorunda mıyım? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
Merhaba, AMD R5 1600 AF işlemciyi Gigabyte B450S2HV2 anakart ile kullanmak istiyorum. Sistemi anakartımın ekran kartı üzerinden kullanabilir miyim? Ekstra olarak ekran kartı takmak zorunda mıyım? Teşekkür ederim.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 13 Ocak 2021 #11 botstepz dedi: AM4 soketli işlemciler için konuştum yoksa hepsini sayarsak yolumuz uzun. Genişletmek için tıkla... AMD tarafı yazmışsınız ya hani o yüzden demiştim. Artı 0 Eksi
botstepz dedi: AM4 soketli işlemciler için konuştum yoksa hepsini sayarsak yolumuz uzun. Genişletmek için tıkla... AMD tarafı yazmışsınız ya hani o yüzden demiştim.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 13 Ocak 2021 #12 sens4k dedi: AMD tarafı yazmışsınız ya hani o yüzden demiştim. Genişletmek için tıkla... Evet haklınız bir önce ki mesajda da belirttim ama düzenlediğim için okuyamadınız herhalde. Artı 0 Eksi
sens4k dedi: AMD tarafı yazmışsınız ya hani o yüzden demiştim. Genişletmek için tıkla... Evet haklınız bir önce ki mesajda da belirttim ama düzenlediğim için okuyamadınız herhalde.