Çözüldü R5 1600 AF Gigabyte B450M S2H sistem açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Wınzoömer

Decapat
Daha fazla  
Anakartın tüm bağlantılarını eksiksiz yaptım. Sistemi fişe takınca RAM ışıkları yanıyor fakat Power tuşuna basınca sistem yanıt vermiyor fanlar dönmüyor. İşlemci stok soğutucusu ile kullanıyorum.
PSU daha önceki sistemimde sorunsuz çalışıyordu FSP Hyper 700W.
Sizce sorun nerede olabilir ya da çalışması için ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistemi başka bir PSU ile test ettim yine RAM ışıkları yandığı halde çalışmadı sonrada emin olmak için PSU'ya kısa devre yaptım çalıştı.

Bu sayede anakartın sorunlu olduğunu düşündüm internetten baktığım kadarıyla anakartı kısadevre yaparak test ettim yine çalışmadı. Sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum ve göndereceğim sanırım.

Bu sabah farklı bir şey denedim ve CPU güç kablosunu çıkarıp açmayı denedim ve PC açıldı fanlar dündü işin içinden çıkamıyorum sıkıntı nerede acaba?

Bugün bir bilgisayarcı arkadaşa götürdük meğer hepsi benim ahmaklığımmış GPU güç çıkışını ATX girişine takıyormuşum.

Konu kilitlenebilir sorun halloldu.
Akşam başka bir PSU ile sistemi test ediceğim emin olmak için teşekkürler.

Sorun neymis?

Sistemi başka bir PSU ile test ettim yine RAM ışıkları yandığı halde çalışmadı sonrada emin olmak için PSU'ya kısa devre yaptım çalıştı.

Bu sayede anakartın sorunlu olduğunu düşündüm internetten baktığım kadarıyla anakartı kısadevre yaparak test ettim yine çalışmadı. Sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum ve göndereceğim sanırım.

Bu sabah farklı bir şey denedim ve CPU güç kablosunu çıkarıp açmayı denedim ve PC açıldı fanlar dündü işin içinden çıkamıyorum sıkıntı nerede acaba?

Bugün bir bilgisayarcı arkadaşa götürdük meğer hepsi benim ahmaklığımmış GPU güç çıkışını ATX girişine takıyormuşum.

Konu kilitlenebilir sorun halloldu.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…