R5 1600 AF GTX 1050 Ti Görüntü alamıyorum

fscr3am

Hectopat
Öncesinden H110M VD Pro ve i3 7100 Kullanıyordum. Daha sonra bunları satıp, MSI B450M'a Pro Max ve Ryzen 5 1600 AF aldım
Calistirdigimda ise görüntü gelmedi daha sonra RAM'i değiştirdim. G.Skill 2400 MHz DDR4 8 GB RAM vardı. Corsair 3000MHz 8 GB DDR4 RAM satın aldım ve bugün geldi. Gene aynı şekilde görüntü alamıyorum.
Mevcut sistem:
MSI B450M-A PRO Max
Ryzen 5 1600 AF.
Corsair 3000 MHz DDR4 8 GB
GTX 1050 Ti

RAM'i almadan önce birisine götürmüştüm onda da RAM'in desteklemediğini öğrendik. 2400 MHz RAM desteklemiyormus. Orada arkadaş farklı bir RAM takti ve çalıştı.hiç bir problem olmadan hem de

Şu anda evimde görüntü alamıyorum monitörden değil, denedim.
Arkadaşta BIOS'u da güncelledik.

Ben de bugün yeni topladim sistemi. 1600af rx580 gigabyte b450m s2h ve corsair 3000mhz 2x8 ram ile. Bilgisayara gücü veriyorum fanlar ve aydinlatmalar yaniyor ama görüntü yok. Komple iki kere söktüm taktim ayni. Ramleri tek tek farkli farkli slotlar ile denedim yine yok. Ayrica sistemi actigim tus ile kapatamiyor veya resetleyemiyorum anca powerden düğmeyi indirince kapaniyor

@Recep Baltaş lütfen yardımcı olun. Yaklaşık 3-4 haftadır uğraşıyorum
Az önce nasıl olduysa bilgisayar açıldı ve bu karşıma çıktı. Sonrasında f2 ye bastım ve Windows geldi.
Güncelleştirmeleri yaptıktan sonra yeniden başlattım.
Sonuç gene aynı: görüntü gelmiyor.

Ekran görüntüsü
Arkadaşlar bir kez daha girebildiği 10. Denememde
Fanları çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Açılırken aç ve kapat yapıyorum.rastgele açılıyor kafasına göre.
Bunun bir çözümü var mıdır ? Yada sorun nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı