burak0617 Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 564 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, herkese merhabalar. BIOS ayarlarında yardımcı olur musunuz? İşlemcim üzerinde stok fan mevcut. Sistemimi paylaşıyorum. ASUS'u Optimal ayarı ufak bir OC yapıyor sanırım. Sizce yapmalı mıyım, standart moda mı bırakıyım?
Arkadaşlar, herkese merhabalar. BIOS ayarlarında yardımcı olur musunuz? İşlemcim üzerinde stok fan mevcut. Sistemimi paylaşıyorum. ASUS'u Optimal ayarı ufak bir OC yapıyor sanırım. Sizce yapmalı mıyım, standart moda mı bırakıyım?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.291 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #2 Stok soğutucu var galiba. O.C yapmayın CBP açık şekilde stok soğutucu gayet yeterli. XMP açmanız yeterli olacaktır.
Stok soğutucu var galiba. O.C yapmayın CBP açık şekilde stok soğutucu gayet yeterli. XMP açmanız yeterli olacaktır.
burak0617 Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 564 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 Shuichi Tatsuo dedi: Stok soğutucu var galiba. O.C yapmayın cbp açık şekilde stok soğutucu gayet yeterli. XMP açmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Cbp nereden açılıyor ben hiç bilmiyorum. Ryzen 5 2600 işlemcili bir sistem daha var onun anakartı A320M-EX diye geçiyor onda da olur mu?
Shuichi Tatsuo dedi: Stok soğutucu var galiba. O.C yapmayın cbp açık şekilde stok soğutucu gayet yeterli. XMP açmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Cbp nereden açılıyor ben hiç bilmiyorum. Ryzen 5 2600 işlemcili bir sistem daha var onun anakartı A320M-EX diye geçiyor onda da olur mu?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.291 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 burak0617 dedi: Cbp nereden açılıyor ben hiç bilmiyorum. Ryzen 5 2600 işlemcili bir sistem daha var onun anakartı A320M-EX diye geçiyor onda da olur mu? Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarını sıfırlayın. Stok BIOS ile CBP zaten açık oluyor. 3.2'de çalışıyor bu işlemci normalde cbp ile kendini 3.6GHz'ye çıkarıyor. Yeni nesil tüm işlemcilerde var bu. XMP açmanız yeterli başka bir ayara gerek yok. Stok soğutucu ile overclock olmuyor. Olsa da fazla ısınıyor.
burak0617 dedi: Cbp nereden açılıyor ben hiç bilmiyorum. Ryzen 5 2600 işlemcili bir sistem daha var onun anakartı A320M-EX diye geçiyor onda da olur mu? Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarını sıfırlayın. Stok BIOS ile CBP zaten açık oluyor. 3.2'de çalışıyor bu işlemci normalde cbp ile kendini 3.6GHz'ye çıkarıyor. Yeni nesil tüm işlemcilerde var bu. XMP açmanız yeterli başka bir ayara gerek yok. Stok soğutucu ile overclock olmuyor. Olsa da fazla ısınıyor.