toryy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:ASUS prime b450m-k II Ram:16 GB 3600 MHz ekran kartı: RX550 4 gb işlemci:r5 1600AF Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2024 #1 R5 1600 AF işlemci, CPU-Z de 2 çekirdek gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2024
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.993 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Nisan 2024 #2 MSConfig ayarlarıyla oynadın mı? İslemci degisikligi yaptın mı? BIOS'un güncel mi?
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Nisan 2024 #3 İşlemci değişikliği mi yapmıştın sisteminde, yoksa uzun zaman zaten bu işlemciyi kullanıyordun ve birden bu şekilde göstermeye mi başladı?
İşlemci değişikliği mi yapmıştın sisteminde, yoksa uzun zaman zaten bu işlemciyi kullanıyordun ve birden bu şekilde göstermeye mi başladı?
toryy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:ASUS prime b450m-k II Ram:16 GB 3600 MHz ekran kartı: RX550 4 gb işlemci:r5 1600AF Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2024 #4 GFYT dedi: MSConfig ayarlarıyla oynadın mı? İslemci degisikligi yaptın mı? BIOS'un güncel mi? Genişletmek için tıkla... yok ayar yapmadım Şişman Adam dedi: İşlemci değişikliği mi yapmıştın sisteminde, yoksa uzun zaman zaten bu işlemciyi kullanıyordun ve birden bu şekilde göstermeye mi başladı? Genişletmek için tıkla... işlemci değişikliliği yaptım
GFYT dedi: MSConfig ayarlarıyla oynadın mı? İslemci degisikligi yaptın mı? BIOS'un güncel mi? Genişletmek için tıkla... yok ayar yapmadım Şişman Adam dedi: İşlemci değişikliği mi yapmıştın sisteminde, yoksa uzun zaman zaten bu işlemciyi kullanıyordun ve birden bu şekilde göstermeye mi başladı? Genişletmek için tıkla... işlemci değişikliliği yaptım
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Nisan 2024 #5 toryy dedi: yok ayar yapmadım işlemci değişikliliği yaptım Genişletmek için tıkla... Önce BIOS'u default ayarlara alıp kaydedip sistemi açıp tekrar bir dene. Olmuyorsa BIOS'u güncelleyip tekrar dene.
toryy dedi: yok ayar yapmadım işlemci değişikliliği yaptım Genişletmek için tıkla... Önce BIOS'u default ayarlara alıp kaydedip sistemi açıp tekrar bir dene. Olmuyorsa BIOS'u güncelleyip tekrar dene.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.993 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Nisan 2024 #6 toryy dedi: yok ayar yapmadım işlemci değişikliliği yaptım Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yap, sorunun düzelir.
toryy dedi: yok ayar yapmadım işlemci değişikliliği yaptım Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yap, sorunun düzelir.
toryy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:ASUS prime b450m-k II Ram:16 GB 3600 MHz ekran kartı: RX550 4 gb işlemci:r5 1600AF Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2024 #7 Şişman Adam dedi: Önce BIOS'u default ayarlara alıp kaydedip sistemi açıp tekrar bir dene. Olmuyorsa BIOS'u güncelleyip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... bios default yaptım olmadı GFYT dedi: Temiz kurulum yap, sorunun düzelir. Genişletmek için tıkla... temiz kurulum derken?
Şişman Adam dedi: Önce BIOS'u default ayarlara alıp kaydedip sistemi açıp tekrar bir dene. Olmuyorsa BIOS'u güncelleyip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... bios default yaptım olmadı GFYT dedi: Temiz kurulum yap, sorunun düzelir. Genişletmek için tıkla... temiz kurulum derken?
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Nisan 2024 #8 toryy dedi: bios default yaptım olmadı temiz kurulum derken? Genişletmek için tıkla... O zaman evet temiz kurulum yap. Yani format atmak. Verilerini yedekleyip temiz kurulum yap.
toryy dedi: bios default yaptım olmadı temiz kurulum derken? Genişletmek için tıkla... O zaman evet temiz kurulum yap. Yani format atmak. Verilerini yedekleyip temiz kurulum yap.
toryy Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart:ASUS prime b450m-k II Ram:16 GB 3600 MHz ekran kartı: RX550 4 gb işlemci:r5 1600AF Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2024 #9 Şişman Adam dedi: O zaman evet temiz kurulum yap. Yani format atmak. Verilerini yedekleyip temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... msconfig te tiki kaldırdım yeniden başlattım düzeldi Size de teşekkürler
Şişman Adam dedi: O zaman evet temiz kurulum yap. Yani format atmak. Verilerini yedekleyip temiz kurulum yap. Genişletmek için tıkla... msconfig te tiki kaldırdım yeniden başlattım düzeldi Size de teşekkürler
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Nisan 2024 #10 toryy dedi: msconfig te tiki kaldırdım yeniden başlattım düzeldi Size de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Öyle mi? Hani ayar yapmamıştın? toryy dedi: yok ayar yapmadım işlemci değişikliliği yaptım Genişletmek için tıkla...
toryy dedi: msconfig te tiki kaldırdım yeniden başlattım düzeldi Size de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Öyle mi? Hani ayar yapmamıştın? toryy dedi: yok ayar yapmadım işlemci değişikliliği yaptım Genişletmek için tıkla...