R5 1600 AF Mavi Ekran hatası

Cideli

Centipat
Sistem özelliklerim
R5 1600 AF
B450M S2H
RX570
Hi Level 8 GB 2400MHz
240GB SSD jd
Lütfen inceleyip yazınız mavi ekran alıyorum yalvarıyorum size arkadaşlar ne olur, bu arada RAM'i değiştireceğim Kingston hyprex 8 GB 3000MHz alacağım mantıklı mı?
minidump.rar minidump

Öncelikle, neden aynı dosyayı 4 kere atma gereği duydunuz?

Vanguard araçlarını kaldırın ve belleklere test yapın.

Anakart: Vezir.
Ekran kartı: Kral.
İşlemci: Anlatılmaz yaşanır.
RAM: Fakir sokak çocuğu.
Abicim Ryzen 5 1600 AF'ye 2400 MHz heleki Hi-Level RAM gider mi raminizi değiştirmenizi tavsiye ederim zaten diğer parçaları bu RAM'le birlikte engellemiş oluyorsunuz.

Hocam vanguard anti virüs programı dimi?
Usb yok hocam memetest yapmam geçen gene oldu böyle ram sonra aldığım yerden aynı ram ile değiştirdik fakat gene mavi ekran veriyor sizce ne yapmalıyım

Hocam vanguard anti virüs programı dimi
Memtest yapamam usb yok
Bu hi level ram ile bende hata veriyor mavi ekran donmalar vb sonra ben rami aynı ram ile değiştirdik fakat gene aynı şeyleri yapıyor sizce ne yapmalıyım?

Sorunun RAM'de olduğuna çok eminim, yine de test yapsanız iyi olurdu. Test yapmamın imkanı yok diyorsanız bellekleri direkt değiştirin ve Hi-Level gibi saçma bir markadan uzak durun.

Vanguard da anti-virüs değil, Valorant'ın anti-cheat programı.

@Murat5038 @Trieetz @Enes3078 help
Hocam sinerji ile konuştum işlemcimi ordan almıştım bana dediler ki sorunsuz bir şekilde r5 1600 af ile çalışacak dediler ram şu
Kingston 8GB HyperX Fury 3000mhz CL15 DDR4 Ram (HX430C15FB3/8) bu arada mavi ekran kodu şu

Dosya Ekleri

• 20200817_231002.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 28
Kodu da belleğe işaret ediyor. Attığınız RAM güzel fakat gereksiz pahalı. 3200 MHz olanını biraz daha ucuza buldum. Bunu almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…