Lütfen inceleyip yazınız mavi ekran alıyorum yalvarıyorum size arkadaşlar ne olur, bu arada RAM'i değiştireceğim Kingston hyprex 8 GB 3000MHz alacağım mantıklı mı? minidump.rar minidump
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
Hocam vanguard anti virüs programı dimi?
Usb yok hocam memetest yapmam geçen gene oldu böyle ram sonra aldığım yerden aynı ram ile değiştirdik fakat gene mavi ekran veriyor sizce ne yapmalıyım
Hocam vanguard anti virüs programı dimi
Memtest yapamam usb yok
Bu hi level ram ile bende hata veriyor mavi ekran donmalar vb sonra ben rami aynı ram ile değiştirdik fakat gene aynı şeyleri yapıyor sizce ne yapmalıyım?
Sorunun RAM'de olduğuna çok eminim, yine de test yapsanız iyi olurdu. Test yapmamın imkanı yok diyorsanız bellekleri direkt değiştirin ve Hi-Level gibi saçma bir markadan uzak durun.
Vanguard da anti-virüs değil, Valorant'ın anti-cheat programı.
Sorunun RAM'de olduğuna çok eminim, yine de test yapsanız iyi olurdu. Test yapmamın imkanı yok diyorsanız bellekleri direkt değiştirin ve Hi-Level gibi saçma bir markadan uzak durun.
Vanguard da anti-virüs değil, Valorant'ın anti-cheat programı.
Bellekler arızalı, test yapamıyorsanız bence en kısa zamanda değiştirin veya Windows'ta arama çubuğuna bellek tanılama aracı yazın ve test yapın Memtest kadar detaylı olmasa da birkaç fikir verecektir.