Mustafa773 Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 1.810 Çözümler 3 23 Ocak 2022 #11 erme dedi: Ona da sıvı soğutma gereksiz. Hatta 5600X için bile. Sıvı soğutmaya ayıracağın parayla daha iyi bir işlemci alıp yanına da iyi bir hava soğutma alman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam degmez ozaman oc dediğiniz gibi yapıcam bu yaz r5 3600 alıyım birde hava soğutucu Best of the spaydi dedi: Ben 3.7 de stabil kullanıyorum stok fan ile. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 3.7GHz yapmak istiyorumda Anakartım BIOSTAR B450MH voltaj değerlerinizi rica etsem verebilirmisiniz Son düzenleme: 28 Ocak 2022
erme dedi: Ona da sıvı soğutma gereksiz. Hatta 5600X için bile. Sıvı soğutmaya ayıracağın parayla daha iyi bir işlemci alıp yanına da iyi bir hava soğutma alman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam degmez ozaman oc dediğiniz gibi yapıcam bu yaz r5 3600 alıyım birde hava soğutucu Best of the spaydi dedi: Ben 3.7 de stabil kullanıyorum stok fan ile. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 3.7GHz yapmak istiyorumda Anakartım BIOSTAR B450MH voltaj değerlerinizi rica etsem verebilirmisiniz