R5 1600 AF RX 580 sisteme 650W PSU önerisi

Canberk86c

Megapat
Daha fazla  
MSI A650GF 650W Modüler Gold 750W olan modeli kullanıyorum gayet yeterli şuan fiyat olarak 1400 lira civarı bulabilirsiniz.
Sharkoon ile çok fiyat farkı yok ama araştırıcağım
High power nasıl firma? Uzun kullanımda sıkıntı yaratmaz mı ilk kez duydum firmayı?

High power nasıl firma? Uzun kullanımda sıkıntı yaratmaz mı ilk kez duydum firmayı?
Üstteki diğer PSU'ları bilmiyorum ama muhtemelen Performance GD'den daha kalitelidir ya da avantajlıdır. Fiyatı da ona göre tabii.

High Power PSU üreticisi bir marka. Kaliteli bir firmadır. Bahsi geçen PSU ise F/P olduğu zamanlarda bayağı satmıştır. Ben de 600W'lığını kullanıyorum. B tier kaliteli bir PSU ancak 1) Fanı pek iyi sayılmaz, 2) modüler değil, 3) Yalnızca 2 yıl garantisi var, 4) Zero RPM modu yok. Dolayısıyla ileride yeni bilgisayar aldığımda PSU'yu satmam kullanırım diyorsanız 5-10 yıl garantili Performance GD'nin üstü modelleri öneririm. Yok PC değişirsem PSU'yu da değişirim diyorsanız Performance GD'yi tercih edebilirisiniz. Paradan da tasarruf olur. Çoğu kişi o tarz bir sistemlerde Performance GD kadar bile kaliteli bir PSU kullanmıyor.

Şuan ki sistemimi değiştirirsem komple al sat yapmak yerine parça parça güncellemeyi tercih ediceğim o yüzden uzun ömürlü birşey arıyorum. Birde benim alacağım Performance GD modeli modüler

Şu anki sistemimi değiştirirsem komple al sat yapmak yerine parça parça güncellemeyi tercih edeceğim o yüzden uzun ömürlü bir şey arıyorum. Bir de benim alacağım performance gd modeli modüler.

O performance gd değildir o zaman. Muhtemelen super gd modellerinden bahsediyorsunuz performance gd modelleri modüler değil.

Evet modüler değilmiş. Yinede tercih edebilirim.
Dediğim gibi. Garanti süresinin 2 yıl olması, fanın kaliteli olmaması uzun ömürlülüğüne etki edebilir. Dolayısıyla almışken 1200TL'nin üzerine koyup 5-10 yıl garantili ürünlere yönelmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…